Xenoblade Chronicles 3 Novinka Xenoblade Chronicles 3 přichází se souhrným trailerem

Xenoblade Chronicles 3 přichází se souhrným trailerem

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Nintendo Switch Switch

Za dobrodružstvím tu vyrazíme za méně než dva týdny.

Reklama

Příběh Xenoblade Chronicles 3 se zaměřuje na dvě tříčlenné skupiny vojáků z odlišně smýšlejících uskupení, které osud svedl dohromady. Nyní společně brázdí herním světem a pospolu bojují s monstry za pomoci pestré škály schopností, jimiž jsou schopni srazit k zemi i toho sebevětšího netvora.

Každá z postav v Xenoblade Chronicles 3 exceluje v boji jiným způsobem. Útočníci představují efektivní generátory zranění, obránci jsou tu pro získání pozornosti nepřátel a léčitelé samozřejmě pracují na stabilní regeneraci party. Výsledek bitvy vždy stojí na výborné kooperaci všech zúčastněných šampionů. Na první pohled je patrné, že střety tu budou představovat jeden ze základních prvků, o jejichž kvalitu opravdu nebude nutné se bát.

Dalším aspektem, který už v trailerech bere člověku dech, je rozloha a zaplnění herního svět Aionios. Jedná se totiž o místo, plné místo plné úchvatných vyhlídkových bodů, míst k prozkoumání a také prostor kde si lze spolu se zbytkem party odpočinout. Pokud se nic nepokazí tak tu za chvíli budeme mít jednu z her roku.

Naše vlastní dojmy z hraní prvních kapitol hry si můžete přečíst zde.

Xenoblade Chronicles 3 vychází už 29. července na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama