Xenoblade Chronicles 3 vyjde dříve
Xenoblade Chronicles 3 Novinka Xenoblade Chronicles 3 vyjde dříve

Xenoblade Chronicles 3 vyjde dříve

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Pokračování se dočkáme dříve, než v původně oznámeném září.

Reklama

Xenoblade Chronicles 3 od Monolith Softu nakonec vyjde pro Switch již 29. července. Přitom Nintendo dříve plánovalo vydání hry až někdy letos v září.

Společně s tímto odhalením byl vypuštěn nový trailer a představena speciální edice hry, dostupná prostřednictvím obchodu My Nintendo Store. ta bude obsahovat 250 stránkový artbook v pevné vazbě s návrhy a uměleckými pracemi od Masatsugu Saita a steelbook. Další podrobnosti o speciální edici pak budou oznámeny později.

Zároveň prošla aktualizací oficiální stránka hry Xenoblade Chronicles 3, kde můžete nyní najít screenshoty hlavních postav, lokací a ukázky bojového systému, nebo nový hlavní vizuál.

Nintendo také potvrdilo, že v boji bude najednou až sedm postav a každý člen vaši skupiny bude mít určenou třídu, která se ale může během hraní měnit.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Nejnovější díle RPG série Xenoblade Chronicles v sobě spojuje budoucnost dvou předchozích hlavních her a jeho ústředním tématem je „život“. Hráči se vžijí do rolí dvou hlavních protagonistů kterými jsou Noah a Mio a ocitnou se uprostřed zmatečných akcí mezi národy Keves a Agnus. Šest postav, pocházejících z těchto dvou národů, ale spojí své síly, aby zjistily skutečnou pravdu o tomto jejich konfliktu.

Stejně jako v předchozích hrách, začínají bitvy v Xenoblade Chronicles 3 tváří v tvář nepřátelům. Hráči mohou ovládat Noemovu šestičlennou skupinu, ale také další postavy, se kterými se během své cesty setkají. Každá postava bude mít v bitvě svou vlastní nezastupitelnou roli, takže můžete vytvořit různé bojové strategie.

Třídy jednotlivých postav půjde v průběhu hraní změnit. Noah je Swordfighter/Šermíř, specializující se na útoky na blízko, zatímco Mio je Zephyr, takže přitahuje pozornost nepřátel a vyhýbá se pak jejich úderům. Každá postava má tedy svou vlastní třídu s vlastními přednostmi, ale v průběhu hraní budou moci hráči třídy postav měnit a vytvořit si tak více přizpůsobenou skupinku.

Xenoblade Chronicles 3 nabídne nový Interlink systém. Každý z tag-team párů (Noah a Mio, Lanz a Sena, Eunie a Taion), bude moci využít Interlink systém, pokud se vám podaří splnit určité podmínky. Pak je lze propojit do formy zvané Ouroboros a každý Ouroboros má svou vlastní sadu silných pohybů a také možnost transformovat se.

Xenoblade Chronicles 3 vyjde pro Nintendo Switch již 29. července 2022.

Xenoblade Chronicles 2 vyšla pro Switch 1. prosince roku 2017, naše recenze zde. Následná expanze Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country se pak dočkala 14. září 2018 také samostatného vydání. Xenoblade Chronicles 2 koupíte v obchodech Xzone.cz a Xzone.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama