Xenoblade Chronicles: Definitive Edition oznámena pro Switch
Xenoblade Chronicles Novinka Xenoblade Chronicles: Definitive Edition oznámena pro Switch

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition oznámena pro Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Nintendo Switch Switch

Akční RPG od Monlith Softu vyjde znovu.

Reklama

​Společnost Nintendo a vývojáři se studia Monolith Software oznámili práci na remaku akčního RPG Xenoblade Chronicles pro konzoli Switch. Vyjít má pod názvem Xenoblade Chronicles: Definitive Edition v roce 2020.

Xenoblade Chronicles od Monolith Softu byla původně uvedena na trh již v roce 2012 pro konzoli Wii a byla velmi kladně přijata mezi recenzenty a zároveň si odnesla vysoké hodnocení i od hráčů. Tentokrát se znovu objeví na konzoli Nintendo Switch jako Xenoblade Chronicles: Definitive Edition a vy si budete moci znovu prožít epické dobrodružství Shulka a Fiory, odehrávající se v ohromném světě, rozkládající se na pozůstatcích dvou obrovských titánů.

Xenoblade Chronicles v sobě spojuje rychlou bojovou akci v reálném čase, prozkoumávání rozlehlých krajin a umně zpracované vyprávění příběhu pomocí filmových scén. Kromě hlavního hrdiny Shulka se setkáme s mystickým mečem Monadou, který svému nositeli dodává neuvěřitelnou sílu, potřebnou v konfliktu mezi lidmi a roboty.

Bitvy, odehrávající se v reálném čase, jsou zaměřeny hlavně na akci a používání schopností, díky kterým můžete spustit speciální útoky. Klíčem k úspěšnému zvládnutí bitev je správně založená strategie při výběru příkazů a také vztahy mezi jednotlivými postavami. ​

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama