Xzone rozjíždí letošní největší výprodej digitálních klíčů
Novinka Xzone rozjíždí letošní největší výprodej digitálních klíčů

Xzone rozjíždí letošní největší výprodej digitálních klíčů

Redakce

Redakce

Postupně zlevňujeme desítky digitálních klíčů na velké i malé hry, jejichž ceny padají klidně i pod dvacet korun

Reklama

Herní obchod Xzone spouští ojedinělou akci, která si vůbec v ničem nezadá s klasickými slevami na Steamu, často je dokonce i výhodnější. Až do 24. září v rámci akce DIGIFEST totiž postupně zlevňuje desítky digitálních klíčů na velké i malé hry, jejichž ceny padají klidně i pod dvacet korun. Všechny je lze jednoduše aktivovat právě přes Steam, správa samotných klíčů probíhá přímo v uživatelském systému vašeho účtu na Xzone.cz.

Slevy rotují každý den a vyplatí se je sledovat vždy kolem poledne, kdy se pravidelně objevují nové tituly. Aktuálně si například můžete koupit takové pecky jako Borderlands 2 v základní verzi za 129 Kč, případně v GOTY edici za 309 Kč. Xzone k nim nabízí ve slevě dokonce i extra přídavky, pokud čirou náhodou základní hru máte, ale o DLCčkách jste zatím pouze uvažovali.

Dobrý kauf je určitě i kooperativní střílečka Evolve (599 Kč, naše recenze) a všechna její DLC, případně rovnou season pass. Potěší také relativní novinka – strategie Grey Goo (309 Kč, naše recenze), výborná věc Kholat (449 Kč) nebo zablácená senzace loňského roku, hra Spintires jen za 129 Kč.

Pokud ale plánujete námi zmíněné slevy využít, měli byste si pospíšit. Tituly rotují v řádu hodin, což pochopitelně na druhou stranu znamená, že pokud vás žádná z dnešních her nezaujme, tak zítřejší nabídka už může být ta pravá. Akce poběží až do této soboty, což znamená ještě spoustu možností k výhodnému nákupu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama