Yakuza: Kiwami 2 v příběhovém a herním traileru
Yakuza Kiwami 2 Novinka Yakuza: Kiwami 2 v příběhovém a herním traileru

Yakuza: Kiwami 2 v příběhovém a herním traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

PlayStation 4 remake vychází v Japonsku 7. prosince.

Reklama

Po krátkém příběhovém traileru z Tokyu Game Show 2017 z minulého týdne, vypustila Sega dvě nová videa. Tím prvním je opět příběhový trailer, ale v prodloužené verzi, a tím druhým je klasický gameplay trailer.

Připravovaný remake Yakuzy 2 je vytvořen pomocí stejného Dragon Enginu, jaký tvůrci použili třeba u Yakuzy 6: The Song of Life. Oproti originálu ale obsahuje další scénář Truth of Majima Goro, ve kterém je postava Majima Gory hratelná, najdete tady také nikdy předtím neuveřejněné vedlejší příběhy a také máme počítat s úplně novým dabingem.

Yakuza: Kiwami 2 je připravovaná pro PlayStation 4 a v Japonsku vyjde 7. prosince ve standardních a limitovaných edicích. My si zatím musíme počkat na oznámení ohledně lokalizace pro západ, ale podle mě s ním můžeme počítat.

Kromě ukázek z Yakuzy Kiwami 2 se s vámi podělíme ještě o jeden trailer. Jde o chystanou Yakuzu: Online, které se v Japonsku objeví během příštího roku a je určena pro PC a zařízení s iOS a Androidem. Yakuza: Online je prvním titulem z projektu New Yakuza Series a je zasazen do Kamurocha, do období po událostech z Yakuzy 6: The Song of Life. Hvězdou hry je Ichiban Kasuga, člen yakuzy, který se v Kamurocho narodil a vrací se po 17 letech vězení zpět do svého rodného města.

Extended Story Trailer

Gameplay Trailer

Yakuza: Online

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama