Yakuza: Like a Dragon - klan Seiryu na obrázcích
Yakuza: Like a Dragon Novinka Yakuza: Like a Dragon - klan Seiryu na obrázcích

Yakuza: Like a Dragon - klan Seiryu na obrázcích

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Sídlo klanu a hlavní představitelé na screenshotech.

Reklama

V Jokohamě jsou tři hlavní síly „Ijinsan“, které vlastně kompletně ovládají Isezaki Ijincho. Jednou z těchto tří organizací je klan Seiryu a zároveň jde o jednu z největších organizací yakuzy v Jokohamě. Jejím hlavním představitelem je Ryuhei Hoshino (dabing Tetsuo Kaneo). Staromódní a skutečný yakuza ze starých dob, který podsvětí Jokohamy ovládá již hodně dlouho. Cení si nade vše povinnosti, lidskosti a cti a je plně oddán způsobům starodávného rytířství.

Věrnost mu přísahal Mamoru Takabe (dabing Taichi Endou), který je zároveň v klanu Seiryu číslem dva. Jeho osobnost je na první pohled klidná, ale krvavá pomstychtivost mu nedovoluje chovat se k nepřátelům tolerantně.

Sídlo klanu Seiryu v určité části hry navštívíte, ale půjde o budovu, která je silně opevněna a má spoustu pojistek, aby se zabránilo útočníkům vpadnout dovnitř. O sídle se tvrdí, že i kdyby se vetřelci dokázali dostat dovnitř, nebudou se z ní schopni vymotat živí.

Yakuza: Like a Dragon - klan Seiryu na obrázcích

Yakuza: Like a Dragon vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 už 16. ledna 2020 a následně také na západě. V plánu je také uvolnění dema.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama