Yakuza: Like a Dragon má nové datum vydání
Yakuza Novinka Yakuza: Like a Dragon má nové datum vydání

Yakuza: Like a Dragon má nové datum vydání

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Verze pro PlayStation 5 ale přijde o něco později.

Reklama

Další díl slavné videoherní série Yakuza od společnosti Sega, má nové datum vydání. Nejnovější hra s podtitulem Like a Dragon zamíří na platformy Xbox Series X a S, PC a PlayStation 4 už 10. listopadu. Na západě můžeme verzi pro PlayStation 5 očekávat až začátkem příštího roku. O této zprávě informovali vývojáři z Ryu Ga Gotoku Studio skrze svůj Twitter účet, přičemž nám ukázali i záběr ze hry zachycený na PlayStationu 5.

Původně bylo vydání hry Yakuza: Like a Dragon naplánované na 13. listopadu. Sega datum upravila tak, aby sedělo s datem vydání obou nových Xbox konzolí. Ti, kteří si zakoupí digitální verzi hry pro Xbox One, budou mít možnost bezplatného upgradu na verzi pro Xbox Series X a S.

Bezplatný upgrade platí i pro ty, kteří si zakoupí digitální verzi hry na PlayStation 4. Avšak na západě vyjde Yakuza: Like a Dragon pro PlayStation 5 až příští rok, konkrétně 2. března. Společnost Sega se zatím přesněji nevyjádřila o tom, jaký je důvod odložení data vydání této hry pro PlayStation 5, nicméně už dříve bylo potvrzeno, že Yakuza: Like a Dragon bude časovou exkluzivitou pro Xbox Series X a S, případně i PC.

Yakuza: Like a Dragon je osmým dílem ze série Yakuza. Vývoj této hry má na starost opět studio Ryu Ga Gotoku. Hra vypráví příběh Ichiban Kasuga, bývalého člena rodiny Arakawa z klanu Tojo. Ten se vydává do Jokohamy poté, co byl po 18 letech propuštěný z vězení za zločin, který nespáchal.

Hru si můžete předobjednat skrze obchod Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama