Yakuza: Like a Dragon opět nabízí vedlejší aktivity
Yakuza: Like a Dragon Novinka Yakuza: Like a Dragon opět nabízí vedlejší aktivity

Yakuza: Like a Dragon opět nabízí vedlejší aktivity

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Motokáry, baseball, Sega herny a mnoho dalšího v traileru a na screenshotech.

Reklama

Nevím na co se těší fanoušci série Yakuza u každého nového dílu víc. Jestli na příběh hry nebo na vedlejší aktivity, kterými je tato série vyloženě proslulá. Právě v nejnovějším traileru ke hře Yakuza: Like a Dragon se dostávají do středu pozornosti minihry a tentokrát tady máme i jedno velké překvapení v karaoke. Kromě japonských verzí nových a starých skladeb totiž bude k dispozici také anglická verze skladeb, třeba klasická Baka Mitai.

Video níže ale ukazuje typické aktivity, které můžete v Yakuze čekat. Vrací se odpalovací klece, šipky a golf, herny s klasikou od Segy (například Virtua Fighter 2 a Virtua Fighter 5: Final Showdown), ale máme tady i pár novinek v podobě testu v odborné škole. Na samém konci traileru pak můžete slyšet krátkou ukázku z Baka Mitai (I’ve Been a Fool) v angličtině. Kompletní seznam skladeb pak nabízí písně The Future I Dreamed of, Hell Stew a Spring Breeze (což jsou novinky) a dále Baka Mitai (I’ve Been a Fool), Like a Butterfly a Machine Gun Kiss.

Yakuza: Like a Dragon vychází ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X a PC 10. listopadu. Smart Delivery bude k dispozici pro ty hráče Xboxu One, kteří si nakonec koupí Xbox Series X. Verze pro PlayStation 5 se objeví až 2. března 2021 a přestože také nabízí možnost upgradu, nebude možné použít uložená data z verze pro PS4.

Konzolové verze hry Yakuza: Like a Dragon můžete již nyní předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama