Yakuza: Like a Dragon představuje volnočasovky a nové postavy
Yakuza: Like a Dragon Novinka Yakuza: Like a Dragon představuje volnočasovky a nové postavy

Yakuza: Like a Dragon představuje volnočasovky a nové postavy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Podívejte se na také na nové trailery a gameplay videa.

Reklama

Sega aktualizovala oficiální japonskou internetovou stránku hry Yakuza: Like a Dragon (v Japonsku jako Yakuza 7) o podrobnosti zaměřující se na některé volnočasovkové aktivity. Těmi je série Yakuza vyloženě proslulá a mnoho fanoušků se těší právě na možnost vyzkoušet si různé, pro příběh nepodstatné, minihry.

Tentokrát se podíváme na možnost zajezdit si v motokárách Dragon Kart, navštívíme kino nebo si zahrajeme pachinko. Kromě her byly prozrazeny další nové postavy: Saeko Mukouda a Kouichi Adachi. A úplně na závěr se budete moci podívat na nový příběhový a gameplay trailer a na záběry z bitev, které byly pořízeny během představování Yakuzy: Like a Dragon na Tokyo Game Show 2019.

Nás pak ještě může těšit upřesnění časového plánu vydání hry na západě, ke kterému má dojít v roce 2020 někdy koncem srpna.

Dragon Kart je nebezpečná závodní hra, jejíž tratě jsou vedeny upravených ulicích v městské části Yokohamy. Závodit budete proti různě zkušených soupeřům, ale během jízdy se objeví v cestě mnoho nebezpečných předmětů. narazit můžete na raketomet, s jehož pomocí půjde zničit motokáru soupeře. Samotné stroje půjde vyměnit nebo i přizpůsobit.

The Traditional Movie Theatre je místem, kde můžete sledovat filmy různých žánrů od akčních, až po dokumentární. Během filmu na vás ale může zaútočit ospalost a vy můžete jednoduše usnout. Rychlým stisknutím tlačítek na obrazovce ospalost potlačíte, ale ta se o vás bude pokoušet znovu a znovu. Minihru splníte až v tom případě, že budete film sledovat od začátku až do konce.

V nové Yakuze se znovu objeví PachiSlot, který nabídne vše od nejnovějších herních přístrojů, až po ty známé. Na výběr budou věrné kopie Universal Entertainment’s Million God: Kamigami no Gaisen, dále Another God Hades: Ubowareta ZEUS Ver. nebo Sammy’s PachiSlot Fist of the Blue Sky: Houyuu a také PachiSlot Moujuuou: Ouja no Houkou.

Novými postavami jsou Saeko Mukouda (dabing Sumire Uesaka), pracující pro kabaretní klub, který provozuje Nonomiya, majitelka dlouho fungujícího Otohime Landu.

A dále Kouichi Adachi (dabing Akio Ootsuka), který dříve pracoval jako kriminalista pro místní policii, jeho nadřízený Juurou Horinouchi, současný vrchní velitel metropolitní policie, ho neodůvodněně degradoval protože našel skutečného vinníka v případu korupce. Tím byl právě jeho nadřízený. Adachi spolupracuje s Ichibanem Kasugou, aby se dostal blíže k Masumi Arakawovi, který má patrně přesně ty důkazy, které pro vyřešení případu potřebuje.

Oznámení hry

Příběhový trailer

Gameplay trailer

Bitevní gameplay

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama