Ys Origin na Switchi a dinosaurus v One Piece: Pirate Warriors 4
Filmy/Seriály One Piece: Pirate Warriors 4 Novinka Ys Origin na Switchi a dinosaurus v One Piece: Pirate Warriors 4

Ys Origin na Switchi a dinosaurus v One Piece: Pirate Warriors 4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Postavy z Genshin Impactu, dále Kamen Rider, Re:ZERO, Root Film na západě a další.

Reklama

Ys Origin

Switch verze hry Ys Origin bude prostřednictvím Nintendo eShopu vydána 1. října.

Ys Origin od vývojářů z DotEemu představí majitelům Switche směsici arkádových soubojů, plošinovky a různých hádanek. V prodej má být ale také kromě standardní verze i speciální sběratelská edice, obsahující plakát, fyzickou kopii strhujícího soundtracku, artbook se scénami ze surrealistického světa Ys Origin a jedinečnou sběratelskou krabičku. Pokud máte zájem o krabicové vydání Ys Origin, sledujte Twitter Limited Run Games.

Ys Origin vyšel poprvé pro PC v prosinci 2006, v květnu 2012 následovalo celosvětové vydání na Steamu, pro PlayStation 4 v únoru 2017, na PS Vitě v květnu 2017 a pro Xbox One v dubnu 2018.


One Piece: Pirate Warriors

Bandai Namco vydalo debutovou upoutávku k chystanému DLC pro One Piece: Pirate Warriors 4. Jeho obsahem bude postava X Drake, která má koncem roku vyjít jako součást balíčku hratelných postav "Worst Generation".

Red Flag X Drake je kapitánem Drakových pirátů. Dříve sice byl mariňákem, ale prodal se na stranu pirátům. Díky síle velmi vzácného ďábelského ovoce Dragon Dragon, typ zoan, se dokáže přeměnit na alosaura.

One Piece: Pirate Warriors 4 vyšla pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC. Titul si můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Genshin Impact

Studio miHoYo aktualizovalo oficiální internetové stránky hry Genshin Impact. Díky novému traileru se tak můžeme seznámit s Qiqi a Keqing z přístavu Liyue a Monou z Mondstadtu.

Genshin Impact má 28. září vyjít pro PlayStation 4, PC, iOS a Android. Switch verze je také v plánu, ale prozatím netušíme, kdy nakonec vyjde.

Japonskou a korejskou verzi traileru najdete v odkazech.


Kamen Rider: Memory of Heroez

Bandai Namco pokračuje v krátkých gameplay videích k "Hero Chain Action" hře Kamen Rider: Memory of Heroez. Dnes se může seznámit s hratelnou postavou Kamen Rider OOO.

Kamen Rider: Memory of Heroez má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 a Switch 29. října a poté v jihovýchodní Asii s anglickými titulky.


Re:ZERO – Starting Life in Another World: The Prophecy of the Throne

Spike Chunsoft vypustil na veřejnost výsledný box art a prozradil obsah sběratelských edicí taktické adventury Re:ZERO - Starting Life in Another World: The Prophecy of the Throne.

Day One edice obsahuje limitovanou edici čtyř odznáčků v krabičce, na kterých je Emilie, Subaru, Rem a nová postava Melty. Jedná se výhradně o fyzickou kopii hry a další kusy již později vyrobeny nebudou.

Sběratelská edice obsahuje stejnou sérii odznáčků, celobarevnou uměleckou knihu včetně konceptů skic a komentářů se speciální předmluvou od tvůrců hry, sběratelský steelbook, oficiální soundtrack a sběratelský box.

Re:ZERO - Starting Life in Another World: The Prophecy of the Throne má vyjít letos v zimě ve verzích pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC.


Root Film

Vydavatel PQube a vývojáři z Kadokawa Games připravují na 1. čtvrtletí roku 2021 vydání hry Root Film na západě ve verzích pro PlayStation 4 a Switch. K dispozici bude také limitovaná edice, která obsahuje 100 stránkovou uměleckou knihu s výběrem návrhů některých scenérií, podrobnými návrhy a ilustracemi postav a mnoha dalšími skicami a návrhy.

Příběh Root Filmu je zasazen do prefektury Shimane, ve které se natáčí restart záhadně zrušeného televizního seriálu Shimane Mystery Drama Project. Vžijete se do role 23 letého Rintara Yaguma, který má spolu s režisérem za úkol najít vhodné lokality pro natáčení. Jeho nadšení ale rychle zchladí strašlivá vražda.

Root Film poprvé vyšel v Japonsku 30. července (k dispozici bude také japonské demo) a spojuje v sobě mistrovský způsob vyprávění, typický pro Kadokawa Games, s nově vytvořenými interaktivními funkcemi hry.


Shiren the Wanderer: The Tower of Fortune and the Dice of Fate

Spike Chunsoft vydal novou hlavní ilustraci k připravovanému portu hry Shiren the Wanderer: The Tower of Fortune and the Dice of Fate pro Switch a PC.

Shiren the Wanderer: The Tower of Fortune and the Dice of Fate je prozatím nejnovějším dílem legendární série Shiren the Wanderer. Příběh hry vypráví o legendě, která tvrdí, že má bohyně osudu Reeva vliv na minulost, přítomnost i budoucnost. Reeva sídlí v tajemné věži Štěstí a rozhoduje o osudech celého lidstva pomocí trojice kouzelných kostek.

Vy se jako Shiren The Wanderer vrhnete se svým pomocníkem Koppou na věž Štěstí a pokusíte se ji dobýt. Tato klasika z PlayStation Vity vám ale nabídne exkluzivní nové dungeony.

Shiren the Wanderer: The Tower of Fortune and the Dice of Fate má pro Switch a přes Steam pro PC vyjít celosvětově ještě v roce 2020.

Ys Origin na Switchi a dinosaurus v One Piece: Pirate Warriors 4

Shenmue the Animation

Crunchyroll připravuje ve spolupráci s Adult Swim anime sérii Shenmue the Animation. Bude mít 13 epizod a nude přímo vycházet z herní série od Segy.

Režisérem Shenmue the Animation je Chikara Sakurai (Magimoji Rurumo nebo 2 sezóna One-Punch Mana) a roli výkonného producenta na sebe vzal tvůrce Shenmue a herní designér Yu Suzuki.

Jen připomínáme, že posledním dílem série je Shenmue III, která je nyní k dispozici pro PlayStation 4 a prostřednictvím obchodu Epic Games pro PC. První dvě hry jsou k dispozici jako kolekce Shenmue I & II ve verzi pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC.

Shenmue ale původně vyšlo v prosinci 1999 pro Dreamcast a prodej Shenmue II byl pro stejnou konzoli zahájen v září 2001. V říjnu 2002 vyšla verze pro Xbox.

Ys Origin na Switchi a dinosaurus v One Piece: Pirate Warriors 4

Zdroj: Limited Run Games, Bandai Namco, miHoYo, Spike Chunsoft, Kadokawa Games a Crunchyroll

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama