YU-No a průzkum paralelních světů
Novinka YU-No a průzkum paralelních světů

YU-No a průzkum paralelních světů

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Adventurní vizuální román vychází příští měsíc.

Reklama

Již dlouho jsme tady neměli žádný titul ze žánru vizuálních románů. Pojďme to tedy napravit, i když zrovna YU-NO: A Girl Who Chants Love at the Bound of this World není tím klasickým případem.

YU-NO: A Girl Who Chants Love at the Bound of this World je jednou z mnoha slavných adventur, napsaných Hiroyuki Kannem. Tato sci-fi adventura byla poprvé vydána pro PC v roce 1996, o rok později pro Sega Saturn a v roce 2000 pro operační systém Windows. Po mnoha letech se dočkáme remaku pro Nintendo Switch, PlayStation 4 a pro PC.

Hlavním hrdinou je student Takuya Arima, který studuje na akademii Sakaimachi. Během prázdnin ale dostane balíček, zaslaný od svého údajně zesnulého otce. Balíček obsahuje kulaté zrcadlo a podivný předmět se skleněnými korálky, ze kterého se později vyklube zařízení zvané Reflector. K balíčku je připojen dopis, podle nějž je Takuyův otec stále naživu.

Odhodlaný vyřešit záhadu zmizení svého otce, se Takuya řídí instrukcemi z dopisu a zamíří do Triangle Mountain. Tam potkává ležící na zemi krásnou ženu, která je v bezvědomí a pomalu umírá. Není tam ale sama, protože se na scéně zjevuje starý přítel jeho otce a tak se s pomocí přátel, učitelů a také milenek pokusí odhalit tajemství svého otce a zabránit úplnému zničení reality.

YU-NO: A Girl Who Chants Love at the Bound of this World nabízí průzkum několika časových os a pohled na různé události prostřednictvím jedinečného herního mechanismu. Reflector a systém automatického mapování vám umožní podrobně prozkoumat každou časovou osu a vrátit se do ní zpět s novými informacemi a novými předměty.

Nový herní trailer se právě zaměřuje na různé herní prvky, včetně možností řešení situací, romantických scén a pohledu na paralelní světy tohoto vizuálního románu, kombinovaného s adventurními prvky.

YU-NO: A Girl Who Chants Love at the Bound of this World vychází v Evropě fyzicky a digitálně pro PlayStation 4 a Switch už 4. října. Verze pro PC bude vydána pouze digitálně přes Steam 1. října.

Zdroj: Spike Chunsoft

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama