Z patche unikly detaily o Skyrim DLC
Skyrim Novinka Z patche unikly detaily o Skyrim DLC

Z patche unikly detaily o Skyrim DLC

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

10

Po dlouhém napínání jsme se konečně dočkali prvních, neoficiálních detailů o plánovaném DLC pro RPG Skyrim.

Reklama

Jeden z uživatelů oficiálního fóra studia Bethesda si totiž dal tu práce a detailně rozebral nejnovější patch pro hru (1.5.26), který ukrýval mnohem víc, než jen nápravu několika bugů.

Animations\DLC01\Chair_SnowElfPrinceDialogueA.HKXAnimations\DLC01\Chair_SnowElfPrinceDialogueB.HKXAnimations\DLC01\Chair_SnowElfPrinceDialogueC.HKXAnimations\DLC01\Chair_SnowElfPrinceDialogueD.HKXAnimations\DLC01\Chair_SnowElfPrinceDialogueE.HKXAnimations\DLC01\Chair_SnowElfPrinceFireBall.HKXAnimations\DLC01\Chair_SnowElfPrinceSitIdle.HKXAnimations\DLC01\SnowElfPrinceAscensionBurning.HKXcrossbow_direction_behavior.hkxAnimations\CrossBow_1stP_Run.hkxAnimations\CrossBow_1stP_Walk.hkxAnimations\CrossBow_Aim.hkxAnimations\CrossBow_Equip.hkxAnimations\CrossBow_IdleDrawn.hkxAnimations\CrossBow_IdleHeld.hkxAnimations\CrossBow_Release.hkx

Pokud budeme věřit názvům souborů v stažitelném balíčku se postavíme proti Falmerům (ti vznikli ze snow elfů poté co je Dwemer zradil a donutil jíst toxické houby), kteří usilují o znovudobytí Skyrim City.

Kdo je to Snow Elf Prince nicméně už tak jasné není. Jde o záhadnou postavu, která vedla elfy v bitvě o Moesring, kde se postavili Ysgramorovi. Problém ovšem je, že v ní Snow Elf Prince zemřel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama