Forspoken Novinka Z Project Athia se vyklubal Forspoken

Z Project Athia se vyklubal Forspoken

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Nová hra od bývalých vývojářů Final Fantasy vyjde v příštím roce.

Reklama

Na konci dnešní akce Square Enix Presents jsme se dočkali nových záběrů ze hry, kterou jsme ještě nedávno mohli znát pod pracovním označením Project Athia – nyní ovšem došlo k oznámení skutečného názvu hry, kterým je Forspoken.

Na titulu pracuje před několika lety založené studio Luminous Production, které se z velké části skládá z vývojářů, jenž pracovali například na Final Fantasy XV. Novinka poběží na novém enginu a cílem vývojářů je naplno využít možnosti konzole PlayStation 5.

Forspoken je příběhová adventura, v níž se vžijeme do hlavní hrdinky Frey, kterou hraje herečka Ella Balinska. Hra bude zasazena do světa Athia, jenž je neuvěřitelně krásný, ale také krutý a nebezpečný.

,,Je to první videohra, na které jsem pracovala a je zkrátka pozoruhodné vidět neuvěřitelný svět a příběh Forspokenu, v němž se stírají hranice mezi realitou a fantazií. Frey jako postava je uvěřitelná a surová. Je to dívka, která se ztratila - a to obrazně i doslovně. Je to postava, s níž jsem se okamžitě sžila, přičemž pevně věřím, že všichni hráči k ní budou cítit to samé, jakmile se do tohoto dobrodružství sami pustí," řekla Balinska.

Hry se dočkáme v příštím roce na PC a konzoli PlayStation 5.

Níže se můžete podívat na oznamovací upoutávku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama