Z Ubisoftu odešla další významná osoba
Novinka Z Ubisoftu odešla další významná osoba

Z Ubisoftu odešla další významná osoba

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ze společnosti odchází umělecký ředitel série Assassin's Creed.

Reklama

Není tomu dlouho, co z Ubisoftu odešel zkušený scenárista Darby McDevitt, který se významně podílel na několika projektech série Assassin's Creed, jako bylo třeba Revelations či Black Flag.

Aktuálně ovšem svůj odchod ze společnosti oznámila další klíčová osoba, a to v podobě Raphaela Lacoste, který je považován za důležitou postavu série Assassin's Creed, kdy u několika dílů figuroval i jako umělecký ředitel.

"Dobré ráno všem,

nelze to říct bez emocí, ale po 8 assasínech a 16 letech v Ubisoftu jsem se rozhodl, že "vypluji" na nová dobrodružství a výzvy.

Chtěl bych z celého srdce poděkovat naší skvělé komunitě a neuvěřitelným talentům, s nimiž jsem měl během těchto úžasných let příležitost spolupracovat.

Děkuji i tobě, Ubisofte, za tvou důvěru a fantastické projekty, které jsme společně přivedli k životu. Sbohem, tyto roky zůstanou nezapomenuty. :)" - napsal Lacoste na svůj Twitter.

Je tedy otázkou, kam své kroky Lacoste povede nyní, avšak pravděpodobně to bude stát za pozornost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama