Za arogantního bojovníka a boha Thora
Thor: The Video Game Novinka Za arogantního bojovníka a boha Thora

Za arogantního bojovníka a boha Thora

Redakce

Redakce

Mocný, i když arogantní, bojovník Thor je vyhnán z fantastické říše Asgard a poslán mezi lidi na Zem, kde se z něj brzy stane nejlepší obránce. Jednoduchý scénář? Proč ne.

Reklama

Společnost SEGA oznámila, že studio Liquid Entertainment, autoři Rise of the Argonauts, ve spolupráci s týmem Marvel Studios pracují na hře Thor: The Video Game. Datum vydání určili na rok 2011, kdy má vyjít společně se stejnojmenným filmem.

Příběh vypráví o samotném bohu Thorovi, který byl kvůli své aroganci vyhnán mezi obyčejné smrtelníky. Tam začíná naše hráčské dobrodružství. Staneme se válečným obráncem lidu a všechny nepřátele napadající naše území budeme likvidovat legendárním kladivem Mjolnir, které nám umožní ovládat bouře, vítr a blesky. Postupně si budeme moci vybrat z dalších schopností, útoků, pravomocí a upgradů.

Hra je připravována pro Xbox 360, PlayStation 3, PSP, Nintendo Wii a DS. Pro první dvě platformy je Thor vytvářen ve filmové podobě, ale u zbylých tří bude vizuální podoba v komiksovém stylu. Verze pro PC nebyla potvrzena, ale není vyloučeno, že vyjde se zpožděním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama