Záběry akční 2D plošinovky SkyKeepers
SkyKeepers Novinka Záběry akční 2D plošinovky SkyKeepers

Záběry akční 2D plošinovky SkyKeepers

Faldmen

Faldmen

Vypráví o válečné cestě náčelníka jménem Tangi, jehož vesnice byla zničena jakýmisi démony.

Reklama

Sword Twin Studios nám v 30 sekundách prostřednictvím nového teaser gameplay traileru poodhaluje svou novou hru SkyKeepers, která vyjde na PC v předběžném přístupu již v prvním kvartálu roku 2017. Datum vydání plné verze pro PC, PS4 a Xbox One ještě nebylo potvrzeno.

SkyKeepers je 2D akční plošinovka, která vypráví o válečné cestě náčelníka jménem Tangi, jehož vesnice byla zničena jakýmisi démony. V době útoku nemohl svou vesnici ochránit, jelikož byl proměněn v kámen, z něhož se probudil až po dlouhém roce, kdy už je celý ostrov zaplaven nepřáteli. Nyní pomocí své sekery bojuje, aby získal zpět nejen svůj svět, ale i život.

Z videa je zřejmé, že si vývojáři s hratelností opravdu pohráli. Bojový systém by měl být navržen tak, aby byl zábavný pro každého. Např. nám umožňuje nepřátele vymrštit vzhůru, po té se k nim teleportovat a pokračovat v útoku ve vzduchu. Z padlých démonů padají materiály, kterými budeme opravovat svojí vesnici. Čím více naše vesnice roste, tím více nových útoků a skillů budeme mít k dispozici.

Hra se odehrává ve fantasy světě inspirovaném austronéskou kulturou. Vývojáři se u této hry rozhodli pro hezkou malovanou grafiku, která se podobá např. úspěšným titulům Shank nebo Mark of the Ninja.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama