Novinka Záběry z hraní Arkham Horror: Mother's Embrace

Záběry z hraní Arkham Horror: Mother's Embrace

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Jedná se o videoherní adaptaci populární deskovky.

Reklama

Jestli se alespoň trochu pohybujete ve světě deskovek, tak vám nejspíše neunikla oceňovaná série s názvem Arkham Horror.

V této sérii jste se povětšinou ujali role jednoho z dostupných detektivů, který se snaží porazit mýtickou hrozbu ve městě Arkham, kdy se zde pracuje s příběhy z pera H. P. Lovecrafta, takže zde můžete potkat mnoho postav, míst či předmětů z jeho povídek.

Lidé z vydavatelství Asmodee Digital (vydavatel digitální verze Gloomhavenu či A Game of Thrones: The Board Game) se proto rozhodli, že posvětí i videoherní adaptaci, která aktuálně nese název Arkham Horror: Mother's Embrace.

Záběry z hraní Arkham Horror: Mother's Embrace

Tento titul je ve svém základu adaptací deskovky s názvem Panství hrůzy, kdy v minulém roce došlo ke změně názvu i vývojáře, kterými jsou nyní členové z Artefacts Studio.

V tomto narativním taktickém RPG se podíváme do roku 1926, kdy budete vyšetřovat záhadnou smrt profesora astronomie.

Vy si tak vyberete svůj vlastní tým z 12 postav z tohoto ikonického světa, kdy každá z nich oplývá unikátními vlastnostmi, které vám mohou pomoci rozklíčovat tuto záhadu.

Během devíti kapitol tak budete hledat různá vodítka, prozkoumávat okolí, ale také bojovat v tahových bitvách, v nichž využijete chladné i palné zbraně či magii.

A jak to ve hrách s podobnou tématikou bývá, samozřejmě si budete muset dávat pozor na svou příčetnost, protože setkání s lovecraftovskými hrůzami vyděsí každého.

Jestli vás zajímá, jak toto hraní vypadá v pohybu, můžete se podívat na novou ukázku, kterou naleznete v náhledu.

Když se vám to bude líbit, tak na adaptaci už nebudete muset čekat příliš dlouho, jelikož vydání je mířeno na první kvartál tohoto roku, kdy se dočká PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama