Záběry z prototypu nového dílu Skate
Skate Novinka Záběry z prototypu nového dílu Skate

Záběry z prototypu nového dílu Skate

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jeff Grubb navíc potvrzuje větší zaměření na komunitu.

Reklama

Nový díl z oblíbené série Skate byl oznámen už v roce 2020, kdy ho připravuje studio Full Circle, v němž jsou přítomni i zaměstnanci, kteří pracovali na předchozích dílech.

V té době bylo řečeno, že je hra teprve ve velice rané fázi vývoje, kdy jsme z ní stále neviděli žádné pořádné záběry.

To se nicméně alespoň do jisté míry nedávno změnilo, jelikož na internet se dostaly záběry z pre-alfa verze hry (nebo spíše prototypu), které nahrál uživatel RadDad na platformu Odysee. Jedná se sice o velice rozpracovanou verzi, nicméně už nyní si můžeme všimnout toho, že třeba ovládání je docela odlišné od toho, co nabízí třeba Skater XL či rozpracované Session.

Pravost těchto záběrů následně potvrdil i Jeff Grubb, kdy se údajně mají shodovat s tím, co o stavu hry slyšel od více lidí.

Grubb se následně o hře rozpovídal i ve své show pro GiantBomb, v níž tvrdil, že lidé, kteří si titul už mohli zahrát, o něm řekli, že se jedná o skvělou zábavu, kdy se jim líbil celkový vibe i ovládání.

Kromě toho mají být do hry přidány různé moderní prvky, které lze znát z různých online multiplayerových titulů, kdy velká porce obsahu bude generována hráči, takže dojde třeba na komunitní skiny či volnou jízdu, ale také by měla být dostupná možnost upravování skateparku v reálném čase pro všechny hráče na serveru, což má být něco, co má ve hře vynikat.

Každopádně kdy hra dorazí, to stále nevíme. Nicméně z platforem se dá očekávat, že se minimálně dočkají majitelé PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama