zacatek-a-konec-v-indianu
Blogy čtenářů Článek Začátek a konec v INDIANu

Začátek a konec v INDIANu

zoomfire

zoomfire

INDIAN prošel za ty roky mnoha změnami. Na začátku mě bavila atmosféra, kterou pořad měl, kdy jsme seděli při živých showtime dílech ve studiu, byli…

Reklama

INDIAN prošel za ty roky mnoha změnami. Na začátku mě bavila atmosféra, kterou pořad měl, kdy jsme seděli při živých showtime dílech ve studiu, byli rádi za těch pár stovek lidí, co se na nás dívali a co si s námi psali. A bylo to naplňující a prostě fajn. Poté přišlo několik menších i větších změn, jako příchod facebooku, díky kterému jsme se začali rychle šířit do povědomí lidí, získali další diváky a mě se líbila přímá komunikace s fanoušky.

Jak nás opouštěla puberta, dostihoval nás normální život a jeho povinnosti a starosti. Díky tomu jsme pořad museli redukovat na předtáčené díly, a INDIAN se opět změnil. Určitě jsme kvůli této změně ztratili pár fanoušků, ale nepoměrně mnohem víc jsme jich získali. To mě naplnilo opět tím skvělým pocitem, jaký člověk má, když někdo další oceňuje jeho práci. Během této fáze jsme s týmem jezdili po conech, pořádali launch party významných her. A bylo krásné sledovat fanoušky, jak dané hry, tak i naše. Popovídat si s nimi a sdílet radost z hraní. Poté přišla fáze televizní, kdy INDIAN opět pohltil více diváků a následně i fanoušků.

Za ty roky vysílání prošlo redakcí mnoho členů, někteří přišli, někteří byli i vyhozeni, a někteří odešli. K odchodu jsem se po 6 letech rozhodl i já. Za tu dobu jsem s INDIANem zažil skvělé akce, udělal přes 100 videí, a potkal a mluvil s desítkami fanoušků. A to bylo to, co mě u INDIANa drželo tak dlouho. Jenže každá životní etapa má konec i začátek, a ta moje v INDIANu právě končí.

Děkuji všem fanouškům a divákům, kteří byť jen zamručením uznali mou práci, nebo mi i napsali a vyjádřili uznání písemně nebo dokonce osobně. Děkuji klukům i holkám v redakci, se kterými jsem prožil víc jak 6 skvělých let. A nezapomeňte dál sledovat INDIANA :).

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama