Začátkem příštího roku navštívíme Little Witch Academia: Chamber of Time
Novinka Začátkem příštího roku navštívíme Little Witch Academia: Chamber of Time

Začátkem příštího roku navštívíme Little Witch Academia: Chamber of Time

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Zapomeňte na Harryho, přichází Atsuko “Akko” Kagari!

Reklama

Nejprve se na letošním Anime Expu nechala společnost Bandai Namco slyšet, že hodlá vydat akční side-scrolling JRPG Little Witch Academia: Chamber of Time v Severní Americe, a chvíli na to jsme se dočkali také oznámení ohledně vydání hry v Evropě. Pro PlayStation 4 a pro PC, opět pouze přes Steam, vyjde někdy začátkem příštího roku.

Little Witch Academia: Chamber of Time je krapet bláznivá 3D JRPG beat 'em up akce s originálním příběhem, vycházejícím z populární série anime tokijského anime studia Trigger, které se momentálně vysílá i na Netflixu.

Příběh hry se točí kolem úplně obyčejné holky Atsuko "Akko" Kagari, která se po vzoru slavné čarodějnice Shiny Chariot zapsala na magickou akademii Luna Nova. Jde o prestižní školu pro výcvik mladých dívek, které se chtějí stát čarodějnicemi. Škola ale změní Akko dost podstatně život a setká se s novými přáteli, kteří se najednou stanou součástí jejího života a také chystaného dobrodružství. To se odehraje před letními prázdninami, které se pomalu blíží, ale ve škole Luna Nova se objevuje nevysvětlitelný jev, způsobený Sedmi divy, které už nikdo několik století neviděl.

Little Witch Academia: Chamber of Time sice nabídne hlavní postavy z anime, ale zasadí je do původního příběhu a fanoušci tak budou moci projít a prozkoumat magickou akademii Luna Nova.

Oznamovací trailer

33 minut z hraní hry

Ukázky najdete v časech 1:07:46 až 1:29:56, 1:33:25 až 1:38:21 a 1:53:51 až 2:00:09.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama