Zachraňte svět v Dead Meets Lead
Dead Meets Lead Novinka Zachraňte svět v Dead Meets Lead

Zachraňte svět v Dead Meets Lead

Jiří Markvart

Jiří Markvart

8

Před několika týdny byla studiem Keldyn Interactive oznámena slibně vypadající zombie hra Dead Meets Lead. Počínaje tímto týdnem se však můžete začít hlásit jako zájemci o vyzkoušení uzavřené beta verze! + detaily.

Reklama

O co se vlastně jedná? Dead Meets Lead je střílečka z pohledu třetí osoby (nikoliv však s výhledem za postavou, ale z ptačí perspektivy), ve které se ujmete role válečného velitele z 18. století, jenž čelí obrovské epidemii zombie choroby. Během hry se střetnete s mnoha druhy zombíků, ať už se jedná o běžné vesničany, domestikovaná nebo divoká zvířata. V boji s bestiemi vám ale nikdo nepomůže, bude to jen na vás a vašem rozmanitém arzenálu zbraní – od válečných mečů až po našlapané brokovnice.

Na první pohled slibuje popis hry pořádnou porci originální zábavy. Po dlouhém a namáhavém dni přece nemůže být nic lepšího než vybít si svůj vztek během lovu krvelačných zombíků. Chcete-li u toho být co nejdřív, pospíchejte na oficiální stránky, zaregistrujte se jako člen komunity a doufejte, že se na vás v okamžiku rozdávání beta klíčů usměje štěstí. V opačném případě si musíte počkat až do začátku příštího roku, kdy vyjde plná hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama