Začíná se mluvit o druhém příběhovém rozšíření pro Starfield
i Zdroj: Bethesda
Novinka Začíná se mluvit o druhém příběhovém rozšíření pro Starfield

Začíná se mluvit o druhém příběhovém rozšíření pro Starfield

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Další přídavek by se mohl jmenovat Starborn.

Reklama

Bethesda by do konce letošního roku měla vydat první velké rozšíření pro sci-fi RPG Starfield s názvem Shattered Space. Tento rozsáhlý příběhový přídavek byl oficiálně představen letos v červnu na akci Xbox Games Showcase, kde vývojáři lákali na nové příběhy, zbraně i lokace v čele s dosud nenavštíveným městem Dazra.

Ačkoli si na vydání prvního DLC budeme muset ještě nějaký čas počkat, tak se začíná už nyní spekulovat nad dalším příběhovým rozšířením. Zájem vyvolalo objevení ochranné známky s názvem Starborn, kterou si společnost ZeniMax Media před nedávnem zaregistrovala. 

Podle insidera s přezdívkou Timur222, který mezi prvními na ochrannou známku upozornil, by právě název Starborn mohlo nést chystané druhé DLC. Plány na vydání většího množství rozšíření a s tím spojenou dlouhodobou podporu hry v minulosti potvrdil i samotný Todd Howard z Bethedy. 

Je proto zřejmé, že by na DLC Shattered Space měly navázat větší či menší přídavky. Starfield je k dispozici na PC (Steam), Xboxu Series X/S i v předplatném Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama