Žádné nové postavy po vydání Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition Novinka Žádné nové postavy po vydání Dragon Age: Inquisition

Žádné nové postavy po vydání Dragon Age: Inquisition

Redakce

Redakce

28

Nové Dragon Age slibuje devět hratelných postav. Další ovšem nečekejte.

Reklama

Inquisition nebude v pozdějších stahovatelných přídavcích obsahovat nové postavy. Dodatečné našroubování postav do hry neumožní vzájemná propletenost postav. Pokud by chtěl Bioware přidat nové postavy coby DLC, musí být většina z nich přítomna již na instalačním disku a odemčena později. Pro svou provázanost prostě nemohou být postavy doplněny za běhu, nechal se slyšet kreativní ředitel Mike Laidlaw.

To ovšem zvedlo vlnu kritiky a kontroverze. "Ačkoli toto není případ, kdy by hráč později připlácel za něco, co už ve skutečnosti měl doma na disku, rozhodli jsme se touto cestou nevydat. Žádná DLC s novými postavami nevydáme."

Dragon Age: Inquisition obsáhne 9 hratelných postav. Zatím je potvrzena Cassandra, Iron Bull, Sera, Solas, Varric a Vivienne. Bioware odhaluje nové postavy přes Twitter a slibuje jednu každý měsíc. Schází nám tedy ještě tři.

EA a Bioware navíc zveřejnili další dva screenshoty ze hry. Na nových obrázcích najdete lokace, které budete moci skutečně prozkoumat. Oba obrázky jsou vytvořené přímo enginem hry. Dragon Age: Inquisition bude poháněn třetím Frostbitem a vyjde jak na PC, tak na starou a novou generaci konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama