Zahrajte si alfu Roller Champions
Roller Champions Novinka Zahrajte si alfu Roller Champions

Zahrajte si alfu Roller Champions

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

a vyzkoušejte si připravovanou bruslařskou multiplayerovku.

Reklama

Po demu z poloviny minulého roku nyní Ubisoft podruhé umožní přístup do své připravované sportovní bruslařské týmové multiplayerové hry Roller Champions, kterou pro letošní vydání jako v základu bezplatný titul pro PC připravuje jeho montrealská pobočka. Testovací Alfa fáze je uzavřená, což značí, že bude dostupná pouze vybraným a přihlášeným hráčům, kterými se ale můžete lehce stát i vy.

Potřebujete k tomu samozřejmě funkční účet u Ubisoftu, přičemž po přihlášení pouze vyplníte registrační formulář pro hraní Roller Champions Alpha kliknutím na tento obrázek:

 

Alpha fáze bude probíhat po 13 dnů od 11. března do 23. března 2020, přičemž oproti staršímu demu z minulého roku navíc představí možnosti tvorby vlastních postav a nové pohyby na hřišti, jejichž výčet obohatí čerstvá mexická aréna Chichen Itza. Stažení hry bude otevřeno již 9. března od 17 hodin, hrát pak půjde od toho 11. března také od 17 hodin. Alfa skončí 23. března úderem 21. hodiny. Pro stažení a hraní potřebujete nainstalovaného klienta Ubisoft Uplay.

Nyní Ubisoft schvaluje víceméně všechny přihlášky (výhodou je účast v nějaké testovací fázi v minulých hrách od Ubisoftu), ale pokud vás nyní nevybere, tak si vás automaticky zařadí do účastníků první neveřejné bety, která bude později spuštěna. Pokud se do testování dostanete, do hry můžete pozvat další dva hráče z vašeho seznamu přátel v klientu Uplay, protože v Roller Champions hrajete týmové zápasy 3 na 3.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Ey3UCcTZEiI[/embed]

 

Tito pozvaní pak mají 48 hodin na přihlášení a oni sami další pozvánky již šířit nemohou. Pokud se do dvou dnů od pozvání nepřihlásí, jejich místenky budou nabídnuty ostatním hráčům. Všichni participující za odměnu dostanou speciální kombinézu Alpha Suite, v níž posléze mohou hrát i v pozdější finální hře. Progres se vám ale do plné hry nepřenese. Alfa verze vyžaduje stažení 4,5 GB dat.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama