Zahrajte si DOOM v Minecraftu
Minecraft Novinka Zahrajte si DOOM v Minecraftu

Zahrajte si DOOM v Minecraftu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Apple iOS Android Android Xbox Xbox 360

Díky módu si můžete v tomto kostičkovém světě zakoupit svůj vlastní PC.

Reklama

Modderská komunita občas dokáže do her vytvořit takové upravené vychytávky, že nad nimi častokrát zůstává i rozum stát. Ať už se jedná o podařenou kompletní novou kampaň do Fallout: New Vegas nazvanou New California, či přepracování The Elder Scrolls III: Morrowind do enginu Skyrimu jako Skywind, vždycky se člověk diví, kam až jejich odhodlaní upravit svůj oblíbený titul sahá.

Mezi podobné zajímavé (leč tedy menší) kousky pak zcela jistě spadá i speciální mód od uživatele s přezdívkou delta2force, jehož název je VM Computers. Ten vám umožní ve stále populárním Minecraftu objednat svůj vlastní osobní počítač, na kterém můžete rozjet Windows 95 či rovnou Windows 98 (ale i další, novější operační systémy).

A samozřejmě na něm můžete spustit i nějaké dobové hry, mezi kterými přirozeně nechybí legendární DOOM, což jasně ukázalo krátké video od uživatele uDrunkMate na Redditu.

DOOM v Minecraftu se tak přidává k dalším neočekávaným místům, kde se dá tato střílečka rozběhnout, jakými je třeba osciloskop či bankomat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama