Zahrajte si MediEvil již dnes
MediEvil Novinka Zahrajte si MediEvil již dnes

Zahrajte si MediEvil již dnes

Michal Jonáš

Michal Jonáš

8
Platformy PlayStation PlayStation 4

Vyšlo časově omezené demo s klátivým rytířem.

Reklama

Ho hó, přestaňte chrápat, vzbuďte se, vylezte z rakve, zachřestěte svými kostmi a pojďte si vyzkoušet nadcházející remake další historické klasiky všech klasik! Po vačnatci Crashovi a dráčku Spyrovi se na světlo boží chystá třetí velký maskot první PlayStation, sir Daniel Fortesque.

A právě od včerejška je již k dispozici demoverze této PS4 exkluzivní hry, kterou si stáhnete z PlayStation Store. Demo sice není moc dlouhé, protože nabízí pouze první dvě menší lokace z plné hry: Danovu kryptu a hřbitov nad ní, ale i tak si alespoň můžete tuto hru vyzkoušet a omrknout ovládání a grafiku.

 

Zahrajte si MediEvil již dnes

 

Sony tímto demem následuje svoji historii, protože i originální dobrodružná mlátička z roku 1998 také dostala své demo, a také přesně s těmi samými lokacemi jako nyní. V té době ale nebyl rozšířený internet, takže se demoverze distribuovala jako součást cédéčka u oficiálních PlayStation magazínů a disky se také rozdávaly na herních akcích a v obchodech.

Demo skrývá jednu odměnu. Někde v úrovních zkuste najít Danovu starou přilbici. A pokud se vám to podaří, obdržíte ji jako pokrývku hlavy do plné verze hry, pokud si ji pak zakoupíte. Přilbu měl Dan na hlavě v japonské NTSC verzi hry, na ostatních trzích měl rytířek svoji lebku zcela holou.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=WfIMvVEiiNI[/embed]

 

Demo o velikosti 11 GB bude dostupné pouze 13 dnů do nedělní půlnoci 16. října 2019. V krabicové i digitální verzi pak plný MediEvil vyjde pouze na PS4 přesně za měsíc 25. října 2019. Digitální verze stojí 779,-, krabičková je lacinější za 699,- a na Xzone k ní navíc zdarma dostanete originální klíčenku s Danovou lebkou:

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama