Zahrajte si West of Dead i na PC
Novinka Zahrajte si West of Dead i na PC

Zahrajte si West of Dead i na PC

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Veřejná beta akční westernové střílečky spuštěna nově i pro počítače.

Reklama

Již jsme informovali o připravované hře West of Dead, což je hororově laděná 2D akční westernovka z horního pohledu, která se odehrává na americkém divokém západě ve městečku Purgatory ve státě Wyoming v roce 1888. Hlavním hrdinou je oživlá mrtvola v podobě bývalého kovboje Williama Masona, jehož postavu namluvil americký herec Ron Perlman (Hellboy, Jméno růže, Nepřítel před branami).

 

Zahrajte si West of Dead i na PC

 

Zasazením to je temná a hororová akční dvoupáčková střílečka (twin-stick shooter) v komiksově stylové grafice světa nemrtvých a netvorů, jež má letos vyjít na PC, PS4, SW a X1. Vyrábí ji kvarteto bývalých vývojářů z Lionheadu pod hlavičkou svého nového studia Upstream Arcade z Anglie. Stále je na Xboxu One spuštěná veřejná beta (finální hra totiž vyjde do služby Xbox Game Pass), takže si rozpracovanou hru můžete zadarmo stáhnout (má 1 GB) a vyzkoušet.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=asBRKYTqG5g[/embed]

 

Nově se k majitelům xboxů mohou přidat i vlastníci počítačů, protože veřejná beta byla spuštěna i pro jejich stroje. Ovšem na rozdíl od xboxů, na něž si betu prostě a jednoduše stáhnete z Microsoft Store, to nebude úplně bez práce. Nejdříve se musíte přihlásit do emailového občasníku vydavatele Raw Furry a poté se přidat na Diskord hry, nebo odebírat twitterový účet West of Dead. Jakmile tyto dvě položky splníte, přijde vám do emailu kód na stažení bety ze Steamu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama