Zahrajte si za Johna Wicka osobně
John Wick Hex Novinka Zahrajte si za Johna Wicka osobně

Zahrajte si za Johna Wicka osobně

Michal Jonáš

Michal Jonáš

6
Platformy Windows PC Apple Mac

Vydána strategická akční hra John Wick Hex od autorů Thomas Was Alone.

Reklama

Včera se vydal drsný a nesmlouvaný John Wick v podání herce Keanu Reevese z filmového plátna i na obrazovky monitorů a notebooků. John Wick Hex je strategická akční hra z horního pohledu, v níž ovládáte samotného Johna. Jedná se o oficiální hru na základě filmové trilogie, přičemž příběh v John Wick Hex celé filmové sérii předchází jako její prequel.

Na hře spolupracovali členové týmu filmařů a své postavy namluvili i herci z filmové série Ian McShane Lance Reddick a v roli vrchního záporáka Hexe i Troy Baker. Nicméně o tom, že by hlavní roli namluvil sám Keanu Reeves, se nikde nepíše. O původní hudbu se postaral zkušený Austin Wintory, jenž zkomponoval muzičku např. pro sérii The Banner Saga, hříčky Flow a Journey a velké hry The Order: 1886 a Assassin's Creed: Syndicate.

 

Zahrajte si za Johna Wicka osobně

 

Někomu může připadat zvolený komiksový grafický styl typu Graphic Noir s růžovou krví trochu podivný, podle tvůrců ze studia Bithell Games (Thomas Was Alone, Volume) má hra evokovat akční komiksy. Hra se ovládá klasicky klikáním myši a výběrem z kontextových akcí, přičemž trochu připomíná tahové strategie série GO, tedy Deus Ex GO, Hitman GO či Laru Croft GO.

John Wick Hex je dostupný výhradně digitální cestou z Epic Game Store za 15,99 EUR, což je v přepočtu kolem 415,-. Podporované platformy jsou PC a Mac.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=x6Ro6OSLTF8[/embed]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama