Zaklínač 4 se neobejde bez Geralta
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka Zaklínač 4 se neobejde bez Geralta

Zaklínač 4 se neobejde bez Geralta

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Protagonista původní trilogie se vrátí.

Reklama

Vývojáři ze studia CD Projekt RED už před časem potvrdili, že v připravovaném čtvrtém díle série Zaklínač nebude hlavním hrdinou Geralt z Rivie. V prosinci loňského roku ale Sebastian Kalemba, který v CD Projektu zastává pozici herního ředitele, v jednom z rozhovorů naznačil, že se v chystaném pokračování Geralt přece jenom objeví. 

Tyto slovo nyní potvrdil také herec a dabér Doug Cockle, který Geraltovi propůjčil svůj hlas v anglickém znění. Cockle prozradil, že ačkoli Geralt již nebude v chystaném pokračování zastávat ústřední roli, tak ve hře bude přítomen. Jedním dechem ale dodal, že zatím nečetl scénář, takže sám nezná podrobnosti. 

O konkrétní roli protagonisty původní trilogie v příběhu chystaného čtvrtého dílu tedy v současnosti můžeme pouze spekulovat. V úvahu připadá vše od nějaké drobné role po plnohodnotnou vedlejší postavu. O Geralta bychom ale každopádně ani v případě čtvrtého dílu neměli být ochuzeni. 

Zaklínač 4 se neobejde bez Geralta
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama