Zaměřeno na postavy z One Piece: Pirate Warriors 4
One Piece: Pirate Warriors 4 Novinka Zaměřeno na postavy z One Piece: Pirate Warriors 4

Zaměřeno na postavy z One Piece: Pirate Warriors 4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Monkey D. Luffy, Crocodile, Kaido a Big Mom.

Reklama

Bandai Namco vydal několik trailerů ke hře One Piece: Pirate Warriors 4 se zaměřením na jednotlivé hratelné postavy. Titul má vyjít pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC 27. března. Než se tak ale stane podíváme se na slíbené trailery.

Monkey D. Luffy

Prvním z představených je samozřejmě kapitán slamákových pirátů Luffy. Každý jej pozná díky slaměnému klobouku, který dostal ještě jako dítě od rudovlasého piráta Shankse. Sní o dobytí Grand Line a chce se stát králem všech pirátů. Luffy je velký jedlík, ale povahově je zcela nezodpovědný. Naštěstí má velké srdce a partu skvělých přátel. Ve hře bude ve dvou verzích.

Jako dítě snědl ovoce Gomu Gomu a stal se z něj gumový člověk. Oproti ranému stylu boje, tak trochu nevyzpytatnému, je jeho vysokorychlostní Gear Two a hrubý a tvrdý Gear Three daleko vyzrálejší.

Monkey D. Luffy (New World / Boundman / Snakeman)

Crocodile (Mr. 0)

Bývalý prezident tajné zločinecké organizace Baroque Works, který plánoval převzetí vlády nad Alabastou, aby získal informace o prastarých zbraních. Naštěstí jej Luffy po zdlouhavém souboji ho zastavil. Crocodile snědl energické ďáblovo ovoce Sand-Sand a může podle vlastního uvážení ovládat písek a sám se v písek proměnit. Po souboji s Luffym byl dlouho uvězněn v mariňáckém vězení Impel Down, ale s Luffyho pomocí úspěšně utekl. Poté, co se stal svědkem válečné vřavy Paramount War, vstoupil on s Mr. 1 do Nového světa.

Kaido a Charlotte Linlin (Big Mom)

V ttraileru níže se pak můžete seznámit s dalšími hratelnými postavami. Jde o Big Mom, kapitánku Big Mom pirátů, vlastním jménem Charlotte Linlin, a guvernér piráta bestií Kaida, kteří patří mezi čtyři Yonko, tedy pirátské císaře.

Jejich velikost, rozsah útoku a síla jsou ve srovnání s předchozími tituly série One Piece: Pirate Warriors zvětšeny na zcela novou úroveň. Můžete sledovat, jak Big Mom s pomocí síly Dia a Prométhea řídí počasí, což ještě zvětšuje dosah jejích schopností v bitvě, nebo když se Kaido přetransformuje do podoby draka a ničí brutálními útoky velké množství svých nepřátel.

Součástí tohoto traileru je také představení nového herního prvku Aerial Action.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama