Zápasil s Vémolou, teď se chystá ulovit Žraloka. Na Clash of the Stars 7 jde do akce Baba Jaga
Novinka Zápasil s Vémolou, teď se chystá ulovit Žraloka. Na Clash of the Stars 7 jde do akce Baba Jaga

Zápasil s Vémolou, teď se chystá ulovit Žraloka. Na Clash of the Stars 7 jde do akce Baba Jaga

Inzerce

Inzerce

1

Poprvé jde do zápasu Václav „Baba Jaga“ Mikulášek či Majitel TV Barrandov Jaromír Soukup.

Reklama

Nacházející turnaj Clash of the Stars 7 nabídne několik důležitých milníků v historii organizace. Poprvé jde do zápasu Václav „Baba Jaga“ Mikulášek či Majitel TV Barrandov Jaromír Soukup. Premiérově dojde na odvetu velkých rivalů a takřka půl tuny živé váhy bude k vidění v zápase sumo.

Clash of the Stars je pro mě finančně nejzajímavější, říká Baba Jaga

Václav Mikulášek je bojovníkem mnoha tváří. Před 3 lety se utkal s Karlosem Terminátorem Vémolou, od té doby ale jeho kariéra zažila strmý pád. Rodák z Bohumína je jednou z nejznámějších postav české MMA scény, navzdory nepříliš oslnivým sportovním výsledkům i všelijakým kauzám. Teď má před sebou novou životní kapitolu v organizaci Clash of The Stars. A chystá velké věci!

Václava Mikuláška lidé buď milují, nebo nenávidí. Nic mezi tím. Vždy je upřímný. Někdy až moc. Turnaj Clash of the Stars 7 bude jeho premiérou v organizaci, jejíž koncept je založený na zápasech influencerů, youtuberů a celebrit ze světa showbyznysu. Baba Jaga ovšem není jediným profesionálem, který kývl na lukrativní nabídku. V tomto případě se navíc spolupráce vyloženě nabízela.

Popularita, příběh, kontroverze. To všechno Mikulášek může zaručit, a proto je ve světě bizarních zápasů hodně „žádaným zbožím“. Spojení s organizací Clash of the Stars by mělo přinést výhody všem stranám, včetně fanoušků. Mikulášek se chce ve svých 35 letech zápasením hlavně bavit, což do sebe krásně zapadá.

Ještě před svým příchodem Mikulášek sice ohlásil útok na titul, jeho primární ambicí je ale rozmnožit zlaťáky na svém bankovním účtu. Nedávno se dokonce nechal slyšet, že je druhým nejlépe placeným zápasníkem v Česku. Jak na tom aktuálně je po výkonnostní stránce, se budeme moci přesvědčit už 27. ledna. Galavečer, který se poprvé uskuteční v pražské Sportovní hale Fortuna s kapacitou 10 000 diváků, je dlouho dopředu beznadějně vyprodaný.

Baba Jaga se pokusí dostat na lopatu Patrika Hübnera, kterého fanoušci znají pod přezdívkou „Žralok“. Ten má na kontě dosud jedinou výhru, v tomto souboji se mu ale velké šance nedávají. Z pohledu sázkových kurzů na Clash of the Stars 7 je Václav Mikulášek dokonce největším favoritem celé karty.

Dává to smysl. Zatímco Žralok je ryzí amatér s minimem zkušeností v bojových sportech a v posledním zápase se prezentoval především jako statný běžec, Mikulášek je bývalým extraligovým boxerem, který následně v profesionálním MMA absolvoval více než 20 zápasů.

Jeden ale nikdy neví. Žralok totiž zároveň v posledním zápase ukázal, že dokáže svého soupeře parádně zaskočit. Kulturista Rendys Blahovský od něj vyfasoval tvrdé KO, přestože do té doby v utkání jasně dominoval. Zkušenosti na straně Baby Jagy by se však v tomto případě měli jasně projevit. U Fortuny si v rámci speciálních sázek můžete vsadit třeba i na to, že Baba Jaga porazí Žraloka do 60 vteřin od zahájení zápasu.

Velice očekávaný je i historicky první souboj v sumo mezi Diegem Kotlárem a Gappou, nebo hlavní zápas v boxu mezi Jaromírem Soukupem a Alešem Bejrem. Pakliže jste fanoušky tohoto zábavného konceptu, turnaj Clash of the Stars 7 by vás rozhodně neměl minout.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama