Zápisky z prezentace It Takes Two
It Takes Two Novinka Zápisky z prezentace It Takes Two

Zápisky z prezentace It Takes Two

Marek Vejborný

Marek Vejborný

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ekvivalent čtrnácti sezení s manželským terapeutem.

Reklama

Byli jsme pozvání na představení hry It Takes Two, kde se ve formě streamu rozpovídal o hře It Takes Two zakladatel HAZELIGHT Studios Josef Fares a senior PR manager Jino Talens. It Takes Two je typická romantická komedie, což podle Hazelight studios není častý žánr ve hrách. Josef se nechal slyšet, že ho ve hrách napadá ještě několik neprobádaných žánrů, které ve filmovém průmyslu zcela běžně fungují. Vaším cílem bude "opravit" lásku manželského páru, Josef vtipkuje, že hra je ekvivalentem ke 14cti sezením s manželským terapeutem.

Studio má za sebou hry jako Brothers: A Tale of Two Sons a A Way Out. Důvod, proč se Josef Fares věnuje coop hrám je ten, že prý do kina většinou chodí ve dvou a obecně spousty věcí dělá ve dvou a takový zážitek chce implementovat i do svých her. Oproti předchozímu A Way Out má být hra ještě více interaktivní, rozdíl by měl být podobný, jako byl mezi A Way Out a Brothers: A Tale of Two Sons. Pokud plánujete hrát hru s Vaší nehráčskou polovičkou, dejte si pozor na to, že jelikož je hra z pohledu třetí osoby, může být ovládání výzvou pro nehráče.

Podle Josefa hráči nemají tolik času na to, aby jednu hru opakovali znovu a znovu. Hra tedy neobsahuje žádné prvky znovuhratelnosti, nečekejme tedy ve hře výzvy nebo sběratelské předměty. Do hry nejsou plánované ani žádná DLC, studio se raději věnuje vývoji nových her. Hra obsahuje pouze jeden konec, nečekají nás tedy žádné volby s dopadem na příběh. Hra umožňuje lokální splitscreen a online multiplayer, kde stačí, když vlastní hru jeden uživatel, který může kamaráda zdarma pozvat do hry. Ostatně podobně tomu bylo v jejich předchozí hře nebo ve Wolfenstein Youngblood. Josef také podotýká, že naštěstí stihli natočit motion capture těsně předtím, než začala ve světě celá covid situace.

It Takes Two vyjde 26. března na PC, PS4 a Xbox One s tím, že na konzolích nové generace bude vypadat o poznání lépe. Přesto, že je Josef Fares velikým fanouškem Nintenda, hra zatím nevyjde na Nintendo Switch.

Hru si můžete objednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama