Need for Speed Novinka Závody JDM: Rise of the Scorpion cílí na fanoušky série Need for Speed

Závody JDM: Rise of the Scorpion cílí na fanoušky série Need for Speed

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC

Na své přijdou především příznivci tuningu a Japonska.

Reklama

Polské studio Gaming Factory představilo závodní hru s názvem JDM: Rise of the Scorpion. Jedná se o bezplatný prolog k titulu JDM: Japanese Drift Master, který získal slušnou pozornost díky před časem vydané demoverzi. Nově oznámený prolog s podtitulem Rise of the Scorpion hráče uvede do příběhu hry, který bude vyprávěn skrze japonskou mangu. Ačkoli se nedá očekávat kdovíjak bohaté vyprávění, tak se minimálně na poli závodních her jedná o neotřelý nápad.

Titul se ale z pohledu hratelnosti bude pochopitelně zaměřovat především na samotné závody, které hráče zavedou právě do Japonska. Klíčovou součástí hry ale bude také tuning a s ním spojené postupné vylepšování vlastních aut. Těmito vlastnostmi by chystaný prolog i následná plná verze mohla oslovit fanoušky starších dílů série Need for Speed z počátku tisíciletí, ve kterých hrál právě tuning a pouliční závody klíčovou úlohu.

Při pohledu na úvodní trailer si ostatně díky přítomnosti zeleného Nissanu 350Z nelze nevzpomenout třeba na Need for Speed: Underground 2. Prolog JDM: Rise of the Scorpion i JDM: Japanese Drift Master vyjdou na PC (Steam) v průběhu letošního roku. Případné verze pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S zatím autoři nezmiňují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama