Zavzpomínejte na starší díly se sedmi fanouškovskými misemi v GTA Online
GTA 5 Novinka Zavzpomínejte na starší díly se sedmi fanouškovskými misemi v GTA Online

Zavzpomínejte na starší díly se sedmi fanouškovskými misemi v GTA Online

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14

Nostalgie není nikdy dost. Vraťte se na chvíli do starých pařanských let při plnění několika jobů, inspirovaných předchozími díly série.

Reklama

Síla ukrytá v komunitní tvorbě opět přináší ovoce. Pokud jste hráči, kteří se rádi vrací k starším dílům oblíbených sérií, a pokud mezi ně patří i Grand Theft Auto, zpozorněte. Možná si vzpomenete na pár jobů silně inspirovaných misemi ve trojce, Vice City, San Andreas i Episodes From Liberty City, které před nějakým tím časem Rockstar Games zpopularizovali prostřednictvím oficiálního zveřejnění. Stejné pozornosti se nyní dočkala i sedmice dalších hráčských výtvorů, které si na určitých platformách můžete vyzkoušet.

Na prosluněné pláže Vice City můžete na Xboxu 360 i Xbox One vzpomenout při misích The Fastest Boat a Love Fist Fury. Prvně jmenovaná se původně točila kolem krádeže pořádně rychlé vodní mašiny pro drogového barona Ricardo Diaze. Předělávka nabízí solidní akci jak ve vodě, tak i na souši a ve vzduchu v módu Capture. Zřejmě vás nepřekvapí, že kradeným předmětem bude právě loď. Naopak v Love Fist Fury si připomenete, jak se to za starých dobrých časů řezalo v ulicích Miami na silných motorkách.

Možná si ještě vzpomenete na velkolepou přehradní scénu z mise Dam and Blast. Právě atmosféru drsné akce na masivní říční stavbě vám zprostředkuje stejnojmenný deathmatch připomínající jednu z nejlegendárnějších misí, které vám San Andreas nabízelo. Naopak High Stakes, Low Rider připomene tuningovou horečku v ulicích Los Santos, které jsme si plnými doušky v době jedné z nejlepších městských akcí užívali. To vše si naopak užijí pouze majitelé jednoho ze strojů od Sony.

Hráči holdující kůži, tetováním a chopperům pravděpodobně ocení trojici misí inspirovaných DLC The Lost and Damned, které svého času mocně obohatilo čtvrtý díl. Bad Cop Drop, Hit The Pipe a Witness Protection GTA V, deathmatch a dva capture joby nabízí dostatečný prostor k vyblbnutí ve stylu drsných motorkářů z Lost MC. Arab Money si nakonec bere vzor z druhého DLC k GTA IV, The Ballad Of Gay Tony. Capture the Flag ve stylu balady o homosexuálním Antonínovi staví na krádežích kufříků s penězi. Bad Cop Drop a Hit The Pipe mohou vyzkoušet hráči na PlayStationech, Witness Protection GTA V a Arab Money si užijí příznivci strojů s velkým X v logu.

Přehled nových jobů

Vice City

The Fastest Boat by GhostFire79 (Xbox One & Xbox 360) Love Fist Fury by giantnugget (Xbox One & Xbox 360)

San Andreas

Dam and Blast by PyRo235 (PS4 & PS3) High Stakes, Low Rider by reform1 (PS4 & PS3)

Episodes from Liberty City

Bad Cop Drop by Infernus_XS (PS4 & PS3) Hit The Pipe by tREVENGE124 (PS4 & PS3) Witness Protection GTA V by 19JDTB98 (Xbox One & Xbox 360) Arab Money by dfeazy (Xbox One & Xbox 360)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama