Novinka Zažijte pixelový válečný konflikt ve Warpips

Zažijte pixelový válečný konflikt ve Warpips

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Platformy Windows PC

Hra dnes vstupuje do Steam Early Access.

Reklama

Vydavatelé Daedalic Entertainment a vývojáři Skirmish Mode Games oznámili, že jejich military strategie Warpips vstupuje na Steam, konkrétně do Steam Early Access. Na hře pracují i vývojáři, které můžete znát ze studia Unknown Worlds stojícím za Subnauticou nebo jejím pokračováním Below Zero. Tentokrát se ale zaměřili na zcela odlišný žánr. Pixelová Warpips, založená na principu přetahované, je ve vývoji již tři roky a podle všeho je už z velké části hotová, tvůrci však chtějí čas v předběžném přístupu využít k dotažení hry k naprosté dokonalosti.

Zažijte pixelový válečný konflikt ve Warpips

Už teď máte k dispozici plně funkční kampaň nabízející přes padesát hratelných úrovní. Pokud však máte rádi víc akce, tak hra nabízí skirmish mód, který umožňuje znovuhratelnost. A to hlavně díky náhodně generovaným bitvám. Každá z těchto šarvátek zabere zhruba 10-20 minut, čas na přehnané taktizování tedy nebude.

Warpips je typickým představitelem her, které je jednoduché se naučit, ale těžké plně ovládnout.

Tvůrci předpokládají, že plné verze Warpips bychom se měli dočkat zhruba za půl roku. Předběžný přístup si zatím můžete pořídit zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama