Novinka Zažijte v Breachers práci futuristické zásahovky na vlastní kůži

Zažijte v Breachers práci futuristické zásahovky na vlastní kůži

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Míří k nám VR verze Rainbow Six: Siege?

Reklama

Stříleček jsou na trhu hromady. Taktických titulů na něm však moc nenajdete. Pár opravdu zajímavých děl tu je, avšak většina svými kvalitami oblíbené multiplayerové Rainbow Six: Siege nesahá ani po kotníky. Multiplayerová VR střílečka Breachers je hrou, která by ráda tuto tématiku prezentovala po svém. Tedy přesněji řečeno skrze VR brýle. V čele týmu zásahové jednotky se tu vydáte vstříc teroristům, kteří mají pod kontrolou dům, v němž se nachází nebezpečný náklad. Ten je od nich samozřejmě nutné získat a tak se vydáváte vstříc akci.

Jedním z hlavních prvků této FPS má být zaměření na budoucnost. Na startu si vyberete některou z řady zbraní, pěkně si je připravíte za pomoci různých úprav a pak hurá do akce. Jak ukazuje samotný trailer, vsadíte hodně na technologie budoucnosti, čehož využije třeba váš kolega, který se před začátkem operace neviditelní, zatímco vaše postava pěkně posprejuje okno výbušnou pastou.

Datum vydání Breachers zatím nebylo oznámeno. K vydání pravděpodobně dojde v průběhu příštího roku na PC a samostatných VR platformách. Ještě letos by měla proběhnout alfa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama