Overwatch 2 Novinka Záznam streamu zaměřeného na PvP v Overwatch 2

Záznam streamu zaměřeného na PvP v Overwatch 2

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jakých změn se dočkáme?

Reklama

V minulém týdnu nám bylo slíbeno, že se dočkáme dlouhého streamu ke hře Overwatch 2, jenž představí změny a novinky v PvP režimu.

Tomu se skutečně stalo, kdy záznam můžete zhlédnout v náhledu tohoto článku.

Během více než dvou hodin jsme se tak dočkali nových záběrů přímo z hraní, které byly doprovázeny diskuzí samotných vývojářů.

První výraznou změnou v tomto režimu je skutečnost, že týmy nebudou složeny ze šesti hráčů, nýbrž z pěti. Každá ze stran pak bude mít jednoho tanka, dva útočníky a dvě podpůrné postavy. Z tohoto faktu proto vyplývá, že autoři museli k dynamice mezi rolemi či návrhu map přistoupit trochu jinak, kdy třeba tank by se už měl méně zaměřovat na ochranu týmu a spíše by měl razit cestu dopředu.

Samotné hraní také okoření pasivní schopnosti pro jednotlivé role, kdy útočníci se díky nim budou moci pohybovat rychleji, což by opět mělo změnit dynamiku soubojů.

Záznam streamu zaměřeného na PvP v Overwatch 2

Těšit se ale můžeme i na nové herní režimy, jako je třeba Push, kdy týmy budou bojovat o robota v centru mapy, jehož se budou snažit dostat na nepřátelskou základu. Assault ovšem na druhou stranu bude odebrán z listu pro kompetitivní hraní.

Samotné hraní se během streamu odehrávalo v lokacích, jako je Rio de Janeiro, New York a Řím. Odhaleny byly i ilustrace pro Monte Carlo.

Záznam streamu zaměřeného na PvP v Overwatch 2

Kromě toho všeho byl ukázán nový vzhled pro Torbjörna. Další prozatím odhalené vizuální změny pro jednotlivé hrdiny si můžete prohlédnout na této stránce.

Ve streamu také bylo představeno upravené uživatelské prostředí a HUD pro různé hrdiny, jako je třeba Mercy či Zenyatta. Odhaleny také byly sekundární možnosti střelby pro Winstona a změny schopností Reinhardta.

Záznam streamu zaměřeného na PvP v Overwatch 2

Datum vydání opět nebylo oznámeno, ale stále se dá počítat s příštím rokem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama