Želvy Ninja se vrací, vyrazte do kina na jejich nové dobrodružství
Filmy/Seriály Článek Želvy Ninja se vrací, vyrazte do kina na jejich nové dobrodružství

Želvy Ninja se vrací, vyrazte do kina na jejich nové dobrodružství

Inzerce

Inzerce

Akční čtveřice Donatello, Michelangelo, Leoardo a Rafaelo je opět na scéně.

Reklama

Zmutovaní želví kluci se vracejí na filmové plátno. A ve velkém stylu. Animovanou akční komedii zdobí originální vizuální styl a vtipné hlášky komika Setha Rogena, který k filmu Želvy Ninja: Mutantí chaos napsal scénář.

Kdyby nepřišli do kontaktu se záhadným zeleným slizem, byli by obyčejnými želvami z kanálu. Kdyby nepotkali zmutovaného krysáka Mistra Třísku, nestali by se mistry bojových umění a jmenovci legendárních renesančních umělců – Donatello (Donnie), Michelangelo (Micky), Leonardo (Leo) a Rafaelo (Raf). Jinak jsou to ale úplně normální teenageři, kteří milují dobrodružství a nesnášejí nudu. Té mají poslední dobou poměrně dost, protože Mistr Tříska je úzkostlivě střeží v jejich kanálovém doupěti. Má totiž celkem oprávněný strach, že by je lidi nepřijali. Jenže i sebelepší opatření má své skuliny a jednou takovou želví kluci proniknou a narazí na April, obyčejnou lidskou holku, která sní o tom, že se stane neohroženou reportérkou. Spolu s ní se rozhodnou vyrazit po stopách Supermouchy, tajemného vládce podsvětí, na kterého je policie krátká. April věří, že díky tomu konečně prorazí, a želví kluci zase doufají, že jako superhrdiny je svět snáz přijme. Nikdo z nich bohužel nepočítal s tím, že Supermoucha je obklopen armádou zmutovaných bouchačů, kteří se takových zelenáčů rozhodně neleknou.

„I když to tak na první pohled nevypadá, Želvy Ninja jsou můj velmi osobní příběh,“ vyznává se producent a scenárista Seth Rogen. „Je to film o teenagerech a pro teenagery. Všichni jsme do něho dávali vlastní vzpomínky na tu turbulentní doby – pocity trapnosti, nejistoty, touhu někam patřit a být přijímán svým okolím,“ říká Rogen. Právě „teen“ odlehčený styl vyprávění a komiksový styl animace jsou zásadními prvky, kterým chce nové zpracování legendárního příběhu oslovit dnešní mladou a dospívající generaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama