Získejte balíček her od Capcomu za hubičku
Devil May Cry 5 Novinka Získejte balíček her od Capcomu za hubičku

Získejte balíček her od Capcomu za hubičku

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC

Nový bundle potěší fanoušky japonské společnosti.

Reklama

A máme tady další nesmírně výhodnou a hlavně zajímavou nabídku, Horste. Stránka Humble Bundle totiž po výhodném balíčku budovatelské strategie Cities: Skylines (ten si stále můžete zakoupit) přináší další bundle, tentokrát zaměřený na hry od japonské společnosti Capcom.

Získejte balíček her od Capcomu za hubičku

Jak už tak u těchto nabídek bývá zvykem, můžete si vybrat celkově tři úrovně.

Ta nejlevnější vás vyjde na pouhé 1 euro (25 Kč), přičemž za to dostanete hry Street Fighter V, Strider a Bionic Commando.

Prostřední varianta vás následně už vyjde na 9,02 eur (223 Kč), kdy vám kromě výše zmíněného přihodí ještě Dragon's Dogma: Dark Arisen, nedoceněné DmC: Devil May Cry, Ultra Street Fighter V a 50% slevový poukaz na Street Fighter V - Champion Edition Upgrade Kit do místního obchodu.

No a jestli nemáte úplně hluboko do kapsy, můžete se obšťastnit nejvyšší verzí, která stojí 18,19 eur (450 Kč), kdy v ní dostanete vše výše, ale ještě k tomu Monster Hunter: World, Devil May Cry 5, Devil May Cry HD Collection a 50% slevový poukaz na Monster Hunter Rise.

Nákup provedete na tomto odkazu.

A jak už bývá dobrým zvykem, koupí podpoříte i dvě vybrané charity, kdy tentokrát byly vybrány neziskovky American Civil Liberties Union (zkráceně ACLU) a The Trevor Project. První si dává za úkol chránit práva a svobody obyvatel Spojených států amerických, zatímco druhá se zabývá prevencí sebevražd členů LGBTQ+ komunity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama