Získejte doživotní sadu Microsoft Office 2021 Pro Suite za 26,75 € v rámci novoroční akce Godeal24
Novinka Získejte doživotní sadu Microsoft Office 2021 Pro Suite za 26,75 € v rámci novoroční akce Godeal24

Získejte doživotní sadu Microsoft Office 2021 Pro Suite za 26,75 € v rámci novoroční akce Godeal24

Inzerce

Inzerce

18

V akci můžete za software od Microsoftu ušetřit desítky euro.

Reklama

Godeal24, hlavní online destinace pro drasticky zlevněné licenční klíče na značkový kreativní a produktivní software, oznamuje svou největší novoroční prodejní akci softwaru v historii s až 62% slevou na Microsoft Office, Windows 11/10, Windows Servers, Ashampoo a další špičkový počítačový software pomocí kupónů.

Od svého založení v roce 2019 Godeal24 nenabízí pouze dechberoucí časově omezené slevy na software, na který se spotřebitelé a firmy spoléhají každý den, ale také se šíří po celém světě, včetně Severní Ameriky, Jižní Ameriky, Evropy, Afriky a Oceánie,atd.

Na oslavu pětiletého výročí vám Godeal24 nabízí několik možností digitálních dárků, jako je doživotní licence na Office 2021 Pro za 26,75 €, nyní nabízená se slevou 200 € oproti ceně společnosti Microsoft. A Office 2021 5 PC je již za 15,43 €/PC. Pokud jste navíc uživateli počítačů Mac, nelze přehlédnout Office Home&Business 2021 pro Mac za 49,89 €. Jak víte, Office 2021 včetně prvotřídních nástrojů jako Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams a OneNote. Jak jistě víte, Word je základním nástrojem pro tvorbu dokumentů, jako jsou zprávy a životopisy; Excel je nástrojem pro tabulky a grafy; výkonné šablony a přechody aplikace PowerPoint usnadňují tvorbu prezentací; Outlook spravuje vaše kalendáře a schránky; Teams zajišťuje bezproblémovou komunikaci pomocí textu a videa; a OneNote je nezbytný pro organizované poznámky bez papíru. Uživatelé systému Windows získají také přístup k aplikacím Publisher 2021 a Access 2021, zatímco uživatelé počítačů Mac získají aplikaci Teams Classic 2021.

Je důležité poznamenat, že tato doživotní licence není Microsoft 365 - místo toho obdržíte odkaz ke stažení a licenční klíč k softwaru pro přidání aplikací do jednoho počítače. Po instalaci a aktivaci je sada aplikací připravena k neomezenému používání bez jakýchkoli poplatků za předplatné nebo obnovení.

Se společností Godeal24 budete mít přístup k okamžitému digitálnímu stahování a produktovým klíčům spolu s vynikajícím zákaznickým servisem. Vydejte se tedy nyní na Godeal24 a získejte doživotní licenci na Microsoft Office za pouhý zlomek původní ceny v průběhu roku 2024.

Office, Windows a další nástroje od Godeal24

Produkty kancelářské řady

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA62

Rok 2023 je pro systém Windows 11 významným milníkem, protože se v něm objevuje několik nových funkcí a vylepšení. Patří mezi ně přetahování na hlavním panelu, umělá inteligence a další. Windows 11 Pro od Godeal24 za 13,55€ umí používat bing chat, což je spíše zástupce než integrace, ale i tak je to docela užitečné.

Jak používat umělou inteligenci Bing ve Windows 11

  • Chcete-li ve Windows 11 používat Bing AI, zadejte text do vyhledávacího pole na hlavním panelu a vyberte možnost Chat.
  • Chcete-li tlačítko skrýt: Nastavení > Soukromí a zabezpečení > Oprávnění k vyhledávání. Vypněte přepínač Zobrazit zvýraznění vyhledávání.
  • Nebo se nabourejte do registru systému Windows a zcela odstraňte aplikaci Bing Chat ze systému Windows 11.

Produkty řady Windows

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA50

Rodina produktů Windows+Office

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA62

Velkoobchodní exkluzivní, není nutný žádný slevový kód

Další počítačové nástroje

Proč je Godeal24 tak populární po celém světě?

Godeal24 nabízí originální licence a software, které jsou založeny především na dlouholetých zkušenostech v oblasti softwarových produktů pro PC. Godeal24 nabízí nepřetržitou technickou podporu, která každého kupujícího provede od nákupu až po "instalaci". Také v případě omylem zadaného nesprávného licenčního klíče provede Godeal24 okamžitě změnu bez jakýchkoli problémů a čekání.

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Při nákupu můžete platit kreditní kartou VISA/MASTERCARD nebo přes PayPal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama