Získejte střílečku Vanquish se slevou
Vanquish Novinka Získejte střílečku Vanquish se slevou

Získejte střílečku Vanquish se slevou

Redakce

Redakce

5

Na trh se blíží velmi nadějná střílečka Vanquish, kterou můžete získat za 1198 Kč včetně dopravy. Máte zájem o novou hru od tvůrců uznávané akce Bayonetta? Čtěte dál.

Reklama

Obchod Xzone si pro všechny zájemce o nadějnou střílečku Vanquish připravil zajímavou slevu. Pokud se najde celkem 50 zákazníků, kteří si předobjednají buď PlayStation 3 nebo Xbox 360 verzi této hry prostřednictvím e-mailu, získají všichni zájemci Vanquish za 1198 Kč – sleva přibližně 200 Kč oproti běžné ceně na Xzone (započtena je i doprava zdarma), maloobchodní cena v kamenných prodejnách je dokonce až 1599 Kč.

Pokud máte o Vanquish s příjemnou slevou zájem, pošlete objednávku přes e-mail (naleznete ho zde). Do e-mailu uveďte běžné údaje, jako je vaše celá adresa, popřípadě kolik kusů objednáváte.

Tato slevová nabídka je prozatím neomezena. Doporučujeme však hru objednat do zítřejšího večera, aby se "kolektivní nákup" stihl doručit zákazníkům do víkendu. Pokud nechcete spoléhat na ostatní, optejte se svých známých, zda nemají o Vanquish za 1198 Kč zájem.

Závěrem se určitě sluší připomenout, že střílečka Vanquish si v recenzích vede opravdu skvěle. První recenze naznačují, že jde o velmi zajímavou hru. No posuďte sami:

Play UK – 9,8/10IGN – 8,5/10 -> recenzeMetro GameCentral – 8/10 -> recenzePlanet Xbox 360 – 8,9/10 -> recenzeX360 Magazine UK – 8/10

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama