Životní zkušenosti jako způsob růstu v Yakuze: Like a Dragon
Yakuza: Like a Dragon Novinka Životní zkušenosti jako způsob růstu v Yakuze: Like a Dragon

Životní zkušenosti jako způsob růstu v Yakuze: Like a Dragon

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4

Vlastnosti a povahu Ichibana Kasugy si budete moci určit sami.

Reklama

Minulý týden uveřejnil časopis Famitsu několik nových informací, týkajících se Yakuza: Like a Dragon. Nyní je uveřejnila i společnost Sega spolu s dalšími screenshoty, podrobně popisující prvek Life Experience, prostřednictvím kterého se bude vaše postava zlepšovat.

Life Experience, nebo-li "životní zkušenost", je složena ze šesti parametrů, které představují mix lidských vlastností a povah, ze ktrého můžete čerpat při přizpůsobování Ichibana Kasugy. Těmito parametry jsou Enthusiasm, Mentality, Cheerfulness, Kindness, Intelligence a Stylishness (tedy nadšení, mentalita, veselost, laskavost, inteligence a styl).

Při postupném budování Life Experience máte na výběr různé možnosti. Třeba získání konkrétní práce prostřednictvím Hello Work, z rozhovorů s lidmi, s nimiž byste se za normálních okolností neobtěžovali mluvit, získání navrch v bitvě anebo udržování a neustálého růstu obliby u žen.

Jednotlivé parametry vašich životních zkušeností se budou rozvíjet na základě vašich akcí. Abyste měli představu o tom, jaké akce vyvolá dotyčnou reakci, podívejte se na přehled níže:

  • Enthusiasm (nadšení) - jde o zdroj ochoty a romantiky. Vyvíjí prostřednictvím nadšeného chování a děláním věcí prostřednictvím maximálního úsilí.
  • Mentality (mentalita) - zdroj duševní síly a koncentrace. Vyvíjí se v situacích, které testují vaši odvahu a emoční odolnost.
  • Cheerfilness (veselost) - zdroj společenských schopností a šarmu. Vyvíjí se prostřednictvím akcí, zaměřených na náladu a emoce.
  • Kindness (laskavost) - zdroj empatie a velkorysosti. Vyvíjí se prostřednictvím interakce s lidmi, zvířaty a okolím.
  • Intelligence (inteligence) - zdroj vzdělanosti a paměti. Vyvíjí se prostřednictvím logiky a studia.
  • Stylishness (styl) - zdroj osobního kouzla a charakteru. Vyvíjí se prostřednictvím chytrých výměn a důstojného chování.

Životní zkušenosti si budete získávat prostřednictvím nejrůznějších akcí a činností. Třeba za pomoc těm, kteří to potřebují, anebo za minihry v Play Spots. Life Experience získáte i za rozhodnutí učiněných v dílčí příbězích a vedlejších úkolech. Za asertivní způsob hraní, učení se a za interakce s lidmi. Pokud ale se ale budete potřebovat zlepšit v jiných oblastech, můžete se vrhnout na Play Spots a navštívit Ocean Qualification School, golf, PachiSlot, Dragon Kart a další.

Vydání Yakuzy: Like a Dragon je v Japonsku naplánováno pro PlayStation 4 na 16. ledna a v Severní Americe a v Evropě se hry dočkáme někdy v příštím roce.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama