Zmatek v New Worldu
New World Novinka Zmatek v New Worldu

Zmatek v New Worldu

David Bernard

David Bernard

5
Platformy Windows PC

Tvůrci hry se chovají značně nelogicky.

Reklama

Na Twitteru se objevil příspěvek streamera Gothaliona, ve kterém si stěžuje na přístup vývojářů MMORPG New World. V invazích - PvE aktivitě, ve které bráníte pevnost daného regionu proti hordám nepřátel, kteří přicházejí ve vlnách, dochází v případě neúspěšné obrany k následnému snížení craftovacích stanic v přidruženém městě. Gothalion a jeho Company se dostali k sedmé vlně z celkových osmi a jelikož útok neodrazili, přišli o mnoho vylepšení. Problémem je, že ztratili podstatně více než Company, které se při obraně nedostali tak daleko jako oni.

Fabiana - zaměstnanec Amazon Game Studios v oficiálním vyjádření tvrdí, že čím dále se v invazi dostanete a nezvítězíte, tím více upgradů ztratíte. Vše prý funguje tak, jak bylo zamýšleno. Nelogické? Ano. Hráči jsou tak trestání za svoji snahu, um a dovednosti. Odrazit invazi je prozatím téměř nemožné. Pokud si tedy netroufáte se svou Company na všech osm vln nepřátel, Gothalion radí, abyste se tomuto PvE obsahu prozatím raději kompletně vyhnuli.

Později během dne se objevil tweet Paula Tassiho, ve kterém uvádí díky novější reakci z oficiálního diskuzního fóra situaci na pravou míru. Čím vyšší úrovní dané teritorium disponuje, tím větší postih na něj dopadne v případě neúspěšné obrany vůči invazi. Jádro problému nicméně zůstává stejné. Snaha hráčů je narušena a dá se říci, že jim tvůrci házejí klacky pod nohy. Komunikace ze strany zaměstnanců Amazon Game Studios každopádně působí dosti neprofesionálně, kdy teprve na třetí pokus odpověděli, co se ve hře doopravdy děje, zatímco první dvě vysvětlení byla vyloženě mimo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama