Změňte si osamělý život v Mosaic
Mosaic Novinka Změňte si osamělý život v Mosaic

Změňte si osamělý život v Mosaic

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC Apple iOS

Nová atmosférická adventura v češtině od autorů Among the Sleep.

Reklama

Menší a plně nezávislé norské studentské studio Krillbite z Osla se přede dvěma roky proslavilo zajímavě pojatou hororovou adventurou z pohledu první osoby Among the Sleep, v níž hrajete za dvouleté dítě, které je uvězněno ve své noční můře. Tato hra je nyní dostupná ve vylepšené edici, navíc v češtině a za pouhých 219,-. Ze Steamu si můžete stáhnout i demoverzi.

Dítě odrostlo, už jsou mu roky čtyři, a tak Norové zpřístupnili svoji třetí hru Mosaic. Tentokrát je to stylová a temná adventura ze současnosti, v níž hrajete již za osamělého a dospělého muže, jehož sžírá totálně nudný a monotónní život v obrovském městě a v práci pro obří megakorporaci jménem Mosaic, kde je to úplně nejmenší kolečko v soukolí. Až jednou mu jeho další obyčejná cesta do zaměstnání totálně změní život.

 

Změňte si osamělý život v Mosaic

 

Mosaic byla nedávno nejdříve vydána ve službě Apple Arcade, kde jí zůstane měsíční exkluzivita, zatímco pro PC na Steamu bude zpřístupněna od 5. prosince, pročež nyní je možné Mosaic předobjednávat za 19,99 EUR (cca 510,-). K předobjednávce totiž obdržíte jako bonus oficiální soundtrack a několik drobných kosmetických přídavků do hry v podobě speciální kravaty Executive Tie či luxusního obalu na herní mobil.

Později by se měla tato hra podívat také na konzole, a to jmenovitě na PS4, X1 i Switch. Portování na konzole se ale díky vývoji PC verze dost opozdilo, protože minimálně na PS4 se Mosaic měla dostat již v roce 2017. Mosaic vyžaduje stažení necelých 3 GB dat a obsahuje české titulky!

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=QUztDoT-EnA&[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama