Neverwinter Novinka Změny a datum vydání Neverwinter: Jewel of the North

Změny a datum vydání Neverwinter: Jewel of the North

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nová třída a přepracování systému levelování.

Reklama

Když se řekne MMORPG, tak si většina z nás aktuálně vybaví třeba World of Warcraft, The Elder Scrolls Online či Final Fantasy XIV. Na trhu se jich ale vyskytuje daleko více, kdy mezi ně třeba patří free-to-play titul Neverwinter od vývojářů z Cryptic Studios a vydavatelů z Perfect World Entertainment.

A právě do něho brzy vyjde nový update Jewel of the North, který do hry přidá další herní třídu, jíž je bard. Ten bude spadat do škatulky podpůrného DPS, kdy za pomoci síly hudby nabídne různé buffy, ale i nebezpečné útoky (záleží na volbě vaší Paragon cesty). Tato třída navíc nabídne možnost speciálního režimu, v němž budete hrát noty, které mají své vlastní účinky.

Kromě toho ale dojde k velkému přepracování systému levelování, kdy maximální úroveň bude sražena z 80 na 20, díky čemuž se noví hráči dostanou k endgame obsahu daleko rychleji. Zkušenosti pak nově nebudete získávat za plnění questů a porážení nepřátel, ale za dokončení tzv. dobrodružství v jedné ze šesti lokací.

Jestliže ale patříte mezi hráče, kteří již mají svou postavu na maximální úrovni, tak vám bude sražena právě na 20, avšak budou zachovány statistiky a item level.

Poslední novinkou je pak přidání dvou nových lokací - Adventurers Guild a Training Room. V první zmiňované naleznete pohromadě všechny trenéry, zatímco v té druhé lze zkoušet vaše schopnosti.

Datum vydání Jewel of the North je pro PC přichystáno na 27. července. Konzolisté se dočkají později v tomto roce.

Neverwinter můžete zdarma stáhnout a hrát na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama