Známe cenu předběžného přístupu Baldur's Gate 3
Baldur's Gate 3 Novinka Známe cenu předběžného přístupu Baldur's Gate 3

Známe cenu předběžného přístupu Baldur's Gate 3

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC

Tentokrát žádné slevy.

Reklama

Do vydání předběžného přístupu Baldur's Gate 3 zbývají necelé tři týdny a doposud jsme viděli spoustu gameplay záběrů, ale o ceně hry studio mlčelo. Nyní se k tomuto tématu vyjádřil ředitel vydavatelství Michael Douse.

Cena titulu bude od začátku činit 60 Euro a žádná sleva za pořízení v ranné fázi vývoje tedy nebude. Michael to komentuje tím, že hra již nyní zabere přibližně 25 hodin a dodává, že vás nikdo nenutí titul v tomto stádiu vývoje kupovat - hra po vydání early access verze nezmizí a její vývojáři také ne. 25 hodin navíc zabere jen první akt a finální produkt bude mnohem delší. Předběžný přístup je tak určen těm, kteří chtějí studio podpořit a dostat se do hry dříve, popřípadě předávat tvůrcům zpětnou vazbu, aby se Baldur's Gate 3 mohla nadále zlepšovat.

Rozhodnutí vydat hru za plnou cenu je zřejmě v souladu s narůstajícími náklady na vývoj, neboť BG3 je doposud největším titulem studia a tým, který na ní pracuje je nyní ve srovnání s Divinity: Original Sin 2 více než dvakrát větší. Herní mechaniky jsou také mnohem hlubší, zrovna tak, jako produkční hodnoty.

Regionální ceny prozatím zveřejněny nebyly, ale dojde k tomu před vydáním.

Baldur's Gate 3 vychází 30. září exkluzivně na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama