Známe datum vydání Kingdom Under Fire: The Crusaders na PC
Kingdom under Fire Novinka Známe datum vydání Kingdom Under Fire: The Crusaders na PC

Známe datum vydání Kingdom Under Fire: The Crusaders na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC

PC verze této hybridní akční strategie se dočkáme velice brzy.

Reklama

Nedávno ohlášená PC verze původní Xbox hry Kingdom Under Fire: The Crusaders z října 2004, vyjde digitálně na Steamu už 28. února.

Vývojáři z Blueside titul vylepšili pro současné počítače. Hra získala kompletní podporu ovládání pomocí klávesnice a myši, ale pro optimální zážitek z hraní přesto doporučují používat gamepad. Bojiště bude zobrazeno v širokoúhlém HD rozlišení a vrací se i zvuk metalových kytar.

Samotné bojiště se bude měnit a musíte se naučit využívat měnící se podmínky. Třeba útočit s jízdou se sluncem za zády, abyste své cíle oslepili. Nepřátele můžete z lesů vypudit požárem anebo se schovat v neproniknutelné stěně z kouře. Využijte terén a rozmačkejte z výšky své nepřátele v údolí, ale sledujte i nebe, letecké jednotky mohou zpustošit pěchotu.

Přitom stále můžete přímo ovládat jednoho ze čtyř legendárních hrdinů. Stačí se naučit speciální útoky a komba a způsobit zmatek v řadách nepřátel. Ale jeden válečník válku vyhrát nemůže, takže nezapomeňte během boje ovládat i své jednotky prostřednictvím taktické mapy.

Zdroj: Blueside

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama