Amnesia: Rebirth Novinka Známe datum vydání nového dílu hororové Amnesie

Známe datum vydání nového dílu hororové Amnesie

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4

Dočkáme se už příští měsíc.

Reklama

Nová hra od švédského studia Frictional Games bude následovníkem úspěšné Amnesia: The Dark Descent. která tento měsíc oslavila 10 let od vydání. Příběh Amnesia: Rebirth nás zavede do pouště v Alžírsku, kde žena jménem Tasi Trianon musí přežít děsivé nástrahy nehostinného prostředí. Samozřejmostí tedy budou survival elementy známé z předchozích dílů série. Vaším dobrým přítelem tedy bude rozum, světlo a omezený počet potřebných zásob. V aktuálním traileru vývojáři odhalili svět, ve kterém se hra odehrává, přibližný nástřel gameplaye a i náznaky nestvůr před kterými se budeme skrývat a utíkat. K vývoji dalšího dílu Amnesie se Frictional vrátili po velmi dobře přijaté sci-fi hororovce Soma.

"Amnesia: Rebirth není další "strašidelný dům", ale nervy drásající výprava. Snažíme se udělat něco více, než je pár jednoduchých jumpscarů. Chceme hráče zasáhnout na hlubší úrovni. I přestože ve hře zůstanou děsivá setkání, která znáte z předchozích dílů série, tak tentokrát se více soustředíme na vyprávění. Rádi bychom dosáhli toho, aby si hráč vytvořil s Tasi silné pouto a sdílel s ní její strasti," prozradil v rozhovoru pro Game Informer kreativní ředitel Thomas Grip.

Datum vydání Amnesia: Rebirth je stanoveno na 20. října tohoto roku. Předobjednávky již byly spuštěny, hru si tedy můžete koupit přes Steam, GOG, Epic Games Store a Playstation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama