Známe hlavní titul březnové nabídky v PlayStation Plus
Sifu Novinka Známe hlavní titul březnové nabídky v PlayStation Plus

Známe hlavní titul březnové nabídky v PlayStation Plus

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Na své si přijdou fanoušci soubojů.

Reklama

Známý leaker s přezdívkou billbil-kun opět v předstihu odhalil jeden z titulů, který již brzy zamíří do služby PlayStation Plus. V tomto případě se jedná roguelite bojovku Sifu, která bude s největší pravděpodobností hlavním lákadlem nadcházející březnové nabídky v základní verzi předplatného s podtitulem Essential.

Oficiálního potvrzení včetně zveřejnění dalších dvou titulů bychom se měli dočkat již zítra odpoledne. Sifu vydalo v roce 2022 francouzské studio Sloclap. Titul byl nejprve k dispozici na PC a konzolích PS4 a PS5, ale později se podíval také na Nintendo Switch, Xbox One a Xbox Serise X/S.

V naší recenzi si hra odnesla známku 7/10 a následující verdikt: „Francouzské studio Sloclap přináší akční cestu za pomstou, jejímž jádrem jsou opravdu výborné kung-fu souboje, které se vás rozhodně nebojí potrestat, a navíc jsou okořeněny o mechaniku stárnutí, která přináší zajímavý roguelite prvek. Je proto škoda, že s jejím zpracováním autoři zůstali spíše někde na tři čtvrtě cesty a nevyhnuli se ani nepříjemným problémům s kamerou. Nicméně fanoušci výzev a kontaktních soubojů by titul rozhodně minout neměli.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama