Známe podrobnosti o Far Cry 7
Far Cry Novinka Známe podrobnosti o Far Cry 7

Známe podrobnosti o Far Cry 7

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

21
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Unikly informace o příběhu i datu vydání.

Reklama

Známý insider Tom Henderson prostřednictvím magazínu Insider Gaming přinesl nové informace o zatím stále oficiálně nepotvrzeném pokračování série Far Cry s interním označením Project Blackbird. Henderson o přípravách sedmého dílu poprvé promluvil v lednu letošního roku, kdy prozradil, že nás pokračování známé série od Ubisoftu vezme na Aljašku. Na konto budoucího směřování značky tehdy dodal, že má kromě plnohodnotného nového dílu od studia Ubisoft Montreal vznikat také multiplayerový spin-off.

Nyní se k nám dostávají další podrobnosti. Henderson s odkazem na své vlastní zdroje tvrdí, že hra přinese nelineární příběh, který se bude točit okolo únosu rodiny hlavního protagonisty. Na jejich záchranu budete mít přesně 24 hodin čistého herního času, což má představovat ekvivalent 72 hodin reálného času. Odpočet se má v průběhu hraní zastavit pouze ve vybraných úkrytech.

Pokud neuspějete, tak mohou někteří členové rodiny zemřít. Na mechaniku s omezeným a neustále běžícím časem má navázat systém výslechů, ve kterých se budete snažit od nepřátel získat důležité informace. Vyslýchaný vám ale může lhát, mlčet nebo utéct, takže bude důležité zvolit pro výslech správnou taktiku a prostředky.

Henderson v souvislosti s Far Cry 7 závěrem dodal, že hra poběží na enginu Snowdrop a vyjde pravděpodobně na podzim roku 2025. Jedním dechem ale musíme dodat, že se stále jedná o neověřené informace, které proto raději berte s rezervou, jakkoli za nimi stojí v posledních letech spolehlivý zdroj.

Známe podrobnosti o Far Cry 7
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama